Novice


Arhiv: XXVII. Srečanje gospodarstvenikov Primorske - 25.1.2024

Opomnik: Vabilo na 27. Srečanje gospodarstvenikov Primorske - Lipica, 25. januar 2024 ob 17h

Severno Primorska gospodarska zbornica, Nova Gorica

Spoštovani podjetnice in podjetniki,

 

Vabimo vas na tradicionalno XXVII. Srečanje gospodarstvenikov Primorske. Več informaciji o dogodku najdete v nadaljevanju. 

Vse tri regijske zbornice na Primorskem (Nova Gorica, Postojna in Koper) že nekaj časa snujemo skupno strategijo in usklajujemo stališča, saj smo prepričani, da bomo skupaj lažje in hitreje uspeli v naših prizadevanjih premikanja konkurenčnosti pogojev, v katerih poslujemo, na boljše in za podjetnike bolj prijazno stanje.

 

V ta sklop prizadevanj in skupnih aktivnosti sodi tudi tradicionalno Srečanje gospodarstvenikov Primorske. Letos ga organiziramo 25. januarja 2024 s pričetkom ob 17. uri v Kobilarni Lipica. Rdeča nit srečanja bo vprašanje: Koliko je slovensko poslovno okolje še konkurenčno (atraktivno) v primerjavi s sosedami za vlaganje in opravljanje gospodarske dejavnosti

 

O tem in še čem se bomo pogovarjali z ministrom za gospodarstvo, turizem in šport Matjažem Hanom, z ministrico za infrastrukturo mag. Alenko Bratušek ter z ministrom Matejem Arčonom.

VABILO S PROGRAMOM

Prijavite se preko spletne elektronske prijavnice, najkasneje do torka, 23. januarja 2024 do konca delovnega dne. Po uradnem delu bomo nazdravili novemu poslovnemu letu in se družili ob prigrizku.

PRIJAVNI OBRAZEC

Veselimo se srečanja z vami.

 

Lep pozdrav 

 

Boštjan Jerončič                             Goran Petek                                        Borut Fakin 

Predsednik UO GZS SPGZ            Predsednik UO RGZ Postojna            Predsednik PGZ 

Z nami sodelujejo

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.