Novice


Arhiv: 3. Razvojna konferenca in podelitev priznanj za najboljše inovacije v regiji za leto 2009

22. junija 2010 organizira GZS OZ Postojna v sodelovanju z RRA NKR 3. razvojno konferenco z naslovom: EKO-INOVACIJE: Inovacije za trajnostni razvoj. Podeljena bodo tudi priznanja za najboljše inovacije v Notranjsko-kraški regiji za leto 2009.

Arhiv: Seminar: Izterjava dolga preko sodišča in E - izvršba, Postojna 10. junij 2010

Seminar: Izterjava dolga preko sodišča in E-IZVRŠBA - Postojna, 10. junija 2010. Na seminarju boste spoznali, kako lahko samostojno, hitro, uspešno in z nižjimi stroški dosežete poplačilo svojih terjatev oz. izpeljete sodno izterjavo.

Arhiv: Delavnica Vi sprašujete, mi odgovarjamo: Prožne oblike zaposlovanja in alternativno reševanje sporov pred Stalno arbitražo pri GZS, Postojna 07.05.2010

NE ZAMUDITE SAMO ŠE DO JUTRI JE ROK ZA PRIJAVO na delavnico Prožne oblike zaposlovanja in alternativno reševanje sporov pred Stalno arbitražo pri GZS, ki bo v Postojni v petek, 07.05.2010. Delavnica bo tudi priložnost za izmenjavo mnenj in stališč ter morebitnih vprašanj glede novosti Predloga zakona o malem delu in ostalih napovedanih novostih s področja delovnih razmerij in urejanja trga dela. Udeleženci bodo brezplačno prejeli tudi novo publikacijo Alternativno reševanje delovnopravnih sporov s podporo socialnega dialoga.

Arhiv: Brezplačni seminar: Ogljični odtis – podnebno energetski kazalnik za podjetja in organizacije, Postojna 07. april 2010

Vabljeni na brezplačni seminar: Ogljični odtis - podnebno energetski kazalnik za podjetja in organizacije, Postojna 07. april 2010, sejna dvorana GZS OZ Postojna

Arhiv: Delavnica Vi sprašujete, mi odgovarjamo: Kako do poplačila terjatev, Postojna 14.04.2010

Vabljeni na delavnico: Kako do poplačila terjatev, Postojna sreda 14. april 2010. Udeležba je za člane GZS brezplačna! Rok za prijavo je ponedeljek 12.april

Arhiv: Seminar: Vse o potnem nalogu in obračunu potnih stroškov v luči Zdoh-2, Postojna 18.03.2010

Še vedno sprejemamo prijave za aktualni seminar: VSE O POTNEM NALOGU in obračunu »POTNIH STROŠKOV« v luči Zdoh-2! s predavateljico Jano Galič, v Postojni 18.03.2010.

Arhiv: Obvestilo o odpovedi delavnice: Pravne posledice insolventnosti ter mednarodna prodaja in nakup blaga v praksi v Postojni 11.03.2010- ODPADE!

Obveščamo vas, da omenjena delavnica zaradi premajhnega števila prijav odpade oz. je preložena na kasnejši termin. O novem terminu vas bomo obvestili naknadno. Hkrati vas vabimo, da se udeležite delavnice z naslovom Kako do poplačila terjatev ki bo dne 14. aprila 2010. Udeležba je za člane GZS brezplačna.

Arhiv: Brezplačna podjetniška delavnica v Pivki

Občina Pivka v sredo 03.03.2010 ob 16 uri prireja brezplačno podjetniško delavnico. Kotizacije ni. Vljudno vabljeni.

Arhiv: Obvestilo o prodaji podjetja Turizem Kras d.d. Postojna, ki upravlja s Postojnsko jamo

Obvestilo o prodaji podjetja Turizem Kras d.d. Postojna, ki upravlja s Postojnsko jamo. Rok za oddajo ponudb je 15. marec 2010.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.