Novice


Arhiv: Poziv kompetentnim osebam k sodelovanju pri pripravi revizije in predlogih sprememb za poklicne standarde za gradbeništvo

GZS ZGIGM, ZING, ZNKM so članice Področnega odbora Arhitektura, gradbeništvo, rudarstvo pri CPI, ki je imel letošnjo seje dne 13.6.2013. Na seji so sodelujoči potrdili predlog GZS ZGIGM, ki ga je pisno podprla tudi OZS - Sekcija gradbincev, da se pristopi k celoviti reviziji in prenovi poklicnih standardov za gradbeništvo.

Podjetja, ki vas zanima sodelovanje v procesu prenove poklicnih standardov, ki se nanašajo na srednješolsko izobraževanje in usposabljanje, ste vabljeni, da v delovno skupino predlagate svoje kompetentne kadre, ki bi lahko v skupini sodelovali na področju revizije in prenove poklicnih standardov za gradbeništvo (glej tukaj: /zbornica_gradbenistva_in_industrije_gradbenega_materiala/57659) , ki neposredno zadevajo potrebe trga dela, torej sodelujete pri oblikovanju vsebin, ki jih na trgu dela pogrešate v podjetjih.

Poziv velja tudi za brezposelne osebe, ki ste bili zaposleni v večjih gradbenih podjetjih in imate široko znanje o gradbenih poklicih in po potrebah v gradbenih podjetjih, s katerimi se v zadnjih letih le-ta srečujejo na področju zaposlovanja. Sodelujoče v delovni skupini po svojih merilih in kriterijih za izbor potrdi GZS ZGIGM, ZING, ZNKM.

Delo je sodelujočim plačano po avtorski pogodbi s strani CPI. Obveznosti so sodelovanja na ca. 5 sestankih delovne skupine v ca. 6 mesecih na CPI v Ljubljani in študij gradiva ter priprava strokovnih besedil.

Interes zainteresiranih s prilogo življenjepisa sprejemamo na e-naslov: valentina.kuzma@gzs.si oz. 01 5898 246 do 12.7.2013. GZS ZGIGM, ZING, ZNKM bodo izbrale 3 sodelujoče.

Več o poklicnih standardih:http://www.cpi.si/poklicni-standardi/podrocni-odbori.aspx .


Poglej tudi povezano vsebino:
GZS ZGIGM pripravila pobudo za revizijo poklicnih standardov

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.