Novice


Arhiv: Seminar: Nove metode načrtovanja v skladu z normo ISO/IEC/EN 81346 in programska oprema SEE Electrical/CADdy++ kot podpora uvajanja novih standardov

IB-PROCADD d.o.o. v soorganizaciji z GZS (Združenje za inženiring (ZING) in združenje za svetovalni inženering (ZIPS) in sodelovanju z IZS najavlja Strokovni seminar "Nove metode načrtovanja v skladu z normo ISO/IEC/EN 81346 in programska oprema SEE Electrical/CADdy++ kot podpora uvajanja novih standardov", ki bo potekal dne 11.10.2010 v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije. 

Seminar je namenjen vsem, ki se pri svojem delu srečujejo s tehnično dokumentacijo (projektiranje, vzdrževanje, izvajanje itd.). Vabimo vse inženirje, da se nam pridružijo in pridobijo ne samo koristne, pač pa prepotrebne informacije o novem revolucionarnem principu dela s projektno dokumentacijo. Seminar bodo vodili strokovnjaki s področja tehnične regulative: g. Henrik Balslev, predsednik Danske delovne skupine za elektrotehnične norme, ki je obenem kreator norme ISO/IEC/EN 81346, g. Andrej Kryžanovski, Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo, g. Vekoslav Korošec, direktor Združenja za inženiring in združenja za svetovalni inženiring ter g. Ivan Leban, predsednik UO MSE, Inženirska zbornica Slovenije.

Najavljamo posebnega gosta, g. Henrika Balsleva iz Kopenhagna, mednarodnega strokovnjaka za norme in sokreatorja norme ISO/IEC/EN 81346 (zaradi angažmaja v izdelavi norme in obsežnega znanja na področju standardizacije je ena izmed najkompetentnejših oseb v Evropi na tem področju, ki pripravlja tudi izdajo knjige o omenjeni normi; več informacij o normi ter o g. Henriku Balslevu lahko poiščete na http://81346.com/english/).

Vabimo vse projektante in inženirje elektrotehnike, strojništva in gradbeništva, da sodelujete na seminarju, kjer boste dobili izjemno pomembne informacije o novi normi, ki so v Evropi že uvedene in ki prinašajo velike spremembe v primerjavi s predhodnimi oziroma obstoječimi sistemi izdelave tehnične dokumentacije.

Podoben seminar je že bil izveden meseca julija v Zagrebu z HKIE (Hrvaško zbornico elektrotehnikov), kjer je dogodek obiskalo več kot 130 strokovnjakov iz jugovzhodne regije (predstavniki in člani  inženirskih zbornic, združenj in inštitutov za standardizacijo). 

Obvestilo za javnost iz strokovnega seminarja v Zagrebu lahko preberete tukaj. Na naslednjem linku pa sta navoljo dva krajša video-posnetka g. Balslev-a  http://81346.com/english/?page_id=136.

TERMIN:
11. 10. 2010
Registracija: 08:00-08:30
Seminar: 08:30-16:00

LOKACIJA:
Gospodarska zbornica Slovenije
Dimičeva 13
1000 LJUBLJANA

Podrobnejše informacije in prijavnico objavljamo v pripetem dokumentu


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.