Regionalna zbornica Gorenjska
Vajeništvo

Novice

Mandeeps Urejanje novic

Arhiv: Posvet: Avstrija - sedež za vaše podjetje - znani sosed?

Vsem, ki želijo poslovati na avstrijskem trgu,

VABIMO

Na predstavitev:AVSTRIJA – odskočna deska za internacionalizacijo vašega podjetja

v sredo, 11. junija2014, od 14.00 ure dalje,
v sejni sobi GZS, Območne zbornice za Gorenjsko, Bleiweisova 16, Kranj.

Spoštovani!

Avstrija postaja čedalje bolj privlačna za tuje vlagatelje. Dober splošni gospodarski razvoj, politična stabilnost, dobro vzpostavljena struktura finančnih storitev, visoka kupna moč in pravni okvir so odlični pogoji za ustanovitev podjetja v Avstriji. Z namenom posredovati čim več informacij o ugodnostih, ki jih nudi Avstrija pri ustanavljanju tujih podjetij, organiziramo skupaj z ABA Invest in Austria (Agencija za pospeševanje tujih investicij v Avstriji) predstavitev prednosti in postopkov ustanavljanja podjetja v Avstriji.

PROGRAM:

14.00–14.30 Avstrija – odskočna deska za internacionalizacijo vašega podjetja 
(značilnosti in stabilnost trga, poslovni običaji, davki, pravni pogoji in subvencioniranje, motivacija zaposlenih, ...),  mag. Gerlinde Gahleitner, direktorica za področje Južna Evropa pri ABA Austria .

14.30 – 15.00  Primeri dobre prakse – uspešno poslovanje slovenskih podjetij (s področja trgovine in proizvodnje) v Avstriji, mag. Miran Breznik, svetovalec za  Slovenijo in Italijo pri ABA Austria

15.00 – 15.30  vprašanja in odgovori 

Vabimo vas, da se udeležite brezplačne predstavitve in udeležbo potrdite z izpolnjeno prijavnico, ki jo pošljete na el. naslov: mojca.umek@gzs.si oz. faksu 04/20-18-309;najkasneje do ponedeljka 9.6.2014.

Vljudno vabljeni!

 

pripone/40598/PRIJAVNICA 11.6.2014.doc


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.