Regionalna zbornica Gorenjska
Vajeništvo

Novice

Mandeeps Urejanje novic

Arhiv: Seminar "Stroški dela = vsi prejemki iz delovnega razmerja"

Za vas organiziramo

 

Seminar

"Stroški dela = vsi prejemki iz delovnega razmerja«

V torek, 27. maja 2014, od 9.00 do 12.00 ure

v sejni sobi Območne zbornice za Gorenjsko, Bleiweisova 16, Kranj

Poslovno uspešnost merimo z rezultati poslovanja. Le – ti so kakšno leto boljši, drugič slabši, naša prizadevanja pa morajo strmeti k temu, da so čim bolj uravnoteženi, ter da nam omogočajo nemoteno delovanje na daljši rok.Prav vedno pa so v ospredju stroški. Predvsem tisti, na katere lahko vplivamo sami v podjetju.Med pomembnejše stroške spadajo poleg materialnih in storitvenih tudi stroški dela, ki bodo glavna tema seminarja, na katerega vas lepo vabimo.

VSEBINA SEMINARJA:

  1. Vse o plači (komu, kdaj, koliko in kako)
  2. Vse o nadomestilih
  3. Dodatki
  4. Drugi prejemki iz delovnega razmerja
  5. Povračila stroškov povezani z delom

NAMEN SEMINARJA
Pojasnili vam bomo kaj so stroški dela, kakšen delež v strukturi stroškov lahko glede na dejavnost dosegajo, kaj vse mora delodajalec plačati delavcu in je skrito med stroške dela, ki jih z drugo besedo imenujemo tudi vsi prejemki iz delovnega razmerja.Kaj zajema plača, zakaj in kdaj dodatki, koliko nadomestila in za koga?Kako ravnati pri neopravičeni ali daljši opravičeni odsotnosti? Kateri so tisti drugi prejemki iz delovnega razmerja? Do kakšne višine mora delodajalec plačatidelavca in še in še…

KOMU JE SEMINAR NAMENJEN?
Vodilnim delavcem in strokovnim sodelavcem zaposlenih v pravnem, kadrovskem ali finančno-računovodskem oddelku in vsem, ki se želijo z omenjeno tematiko bolje in natančneje seznaniti.

PREDAVATELJICA:
Cvetka Furlan, diplomirana ekonomistka, samostojna svetovalka
v Pravni službi GZS za ekonomsko področje kolektivnih pogodb ter za prejemke iz delovnega razmerja.

KOTIZACIJA:

Za člane GZS (s poravnanimi obveznostmi) je kotizacija 90 EUR + DDV , za ostale znaša kotizacija 140 EUR + DDV na udeleženca. 

Kotizacijo je potrebno nakazati pred pričetkom posveta na poslovni račun GZS  številka 02924-0017841495, sklic 3030 + matična številka podjetja ter potrdilo o plačilu poslati po faksu na dan plačila ( F.: 04/20 18 309 / M.: mojca.umek@gzs.si ).

Prijave sprejemamo do ponedeljka 26.5.2014 na e-naslov mojca.umek@gzs.si, ali faks 04/ 20 18 309. Morebitne odjave sprejemamo prav tako do ponedeljka 26.5.2014do 12.00 ure.Pri kasnejši odjavi kotizacije ne vračamo.

Verjamemo, da je tematika zelo aktualna, zato vljudno vabljeni!

 

pripone/40449/PRIJAVNICA 27.5.2014.doc


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.