Regionalna zbornica Gorenjska

Novice


Arhiv: GZS Območna zbornica za Gorenjsko, Kranj sofinancira in organizira ZAČETNI TEČAJ RUŠČINE

Spoštovani,

ker se blagovna menjava in poslovno sodelovanje med Slovenijo in rusko govorečimi trgi iz leta v leto povečuje, smo se na GZS Območni zbornici za Gorenjsko, Kranj odločili, da vam zopet ponudimo možnost učenja ruskega jezika.

Program je namenjen vsem, ki se želijo naučiti osnov ruščine, bodisi da poslujejo z Rusijo, bodisi da jim je všeč jezik in ruska kultura. Program je naravnan izrazito praktično in vam omogoča nemoteno komunikacijo z ruskimi partnerji, institucijami in sodelavci.

Študijsko gradivo je prilagojeno poslovni komunikaciji, prof. Marcela Klofutar, ki vas bo poučevala, pa je usposobljena za poslovno terminologijo. Je profesorica ruščine in sociologije (2000), ima strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja (2001), je turistični vodič za rusko govoreče - strokovni izpit za vodenje na Gospodarski zbornici Slovenije, poučevala je ruščino na različnih jezikovnih šolah in podjetjih: Panteon, Šola za tuje jezike Bled, Gimnazija Jesenice, Julon,..., udeležuje se poslovnih borz v Rusiji. 

Pričetek tečaja bi bil že v mesecu oktobru 2013.

Cena tečaja za članeObmočne zbornice za Gorenjsko je 90,00 €, DDV vključen (skupina najmanj 10 udeležencev), za nečlane pa 183,00 €, DDV vključen.

Kotizacija je delno sofinancirana s strani Gospodarske zbornice Slovenije - Območne zbornice za Gorenjsko. Znesek boste poravnali po računu, ki ga boste prejeli ob potrditvi prijave. Obisk tečaja bo mogoč samo s potrdilom o plačilu. Cena zajema udeležbo na tečaju in gradivo.

Če ste za udeležbo na tečaju zainteresirani, vas prosimo, da izpolnite priloženo prijavnico, ter jo vrnite najkasneje do četrtka 3.10.2013 po faxu na št. 04/20-18-300, ali pa svojo udeležbo potrdite po e-mailu: mojca.umek@gzs.si.

Tečaji bodo potekali v prostorih GZS Območne zbornice za Gorenjsko, Kranj, dvakrat tedensko (torek in četrtek) po dve šolski uri (od 13.30 do 15.00).

Za dodatne informacije sem na voljo na telefonski številki 04/20-18-300 ali na e-mail naslovu mojca.umek@gzs.si.

Vljudno vabljeni,

 

pripone/38434/ruščina začetni 2013 - prijavnica.doc

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.