Regionalna zbornica Gorenjska

Novice


Arhiv: Predstavitev gospodarskega potenciala - Indija

 Vabimo vas na

Predstavitev gospodarskega potenciala Indije

INDIVIDUALNA

srečanja s podjetij bodo

v sredo, 23. maja 2012, od 9. ure dalje

Sejna soba, GZS Območna zbornica za Gorenjsko, Bleiweisova 16, Kranj

Indijsko povpraševanje po tujih industrijskih izdelkih in izdelkih končne potrošnje je v nenehnem vzponu in se krepi na račun zdrave rasti indijske industrijske proizvodnje ter rasti kupne moči milijardnega, mladega in dinamičnega potrošniškega trga. Indija bo v novem petletnem planu gospodarskega razvoja, ki je začel veljati aprila 2012, podvojila znesek, namenjen razvoju infrastrukturnih projektov (v katerih lahko sodelujejo tudi tuja podjetja), na bilijon ameriških dolarjev.

Srečanja bo vodila Nataša Turk, dolgoletna sodelavka na Gospodarski zbornici Slovenije, strokovnjakinja za področje Azije, ki je v lanskem letu izdala tudi publikacijo Indija – potrošniška Koromandija, Priročnik za poslovanje z indijskim trgom.

Članom GZS svetuje pri vprašanjih glede poslovanja na omenjenih trgih, jim pripravi selekcionirane informacije ter nudi pomoč pri identificiranju nabora potencialnih kupcev v Indiji. Kot predstavnica GZS je tudi kontaktna točka za Evropski poslovni in tehnološki center v Indiji za področje Slovenije.

Kotizacije ni!

Pogoj za udeležbo je izpolnjen Company Profile.

Prijave sprejemamo do 21. maja 2012, do 12.00 ure na: spela.lapuh@gzs.si

Vljudno vabljeni!


Pripeti dokumenti

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.