Regionalna zbornica Gorenjska
Vajeništvo

Novice

Mandeeps Urejanje novic

Arhiv: Poslovanje Gorenjske in Slovenije v letu 2012

V informaciji je predstavljen poslovni izid in premoženjsko finančni položaj gospodarskih družb, samostojnih podjetnikov posameznikov in zadrug na Gorenjskem v letu 2012.

Podlaga so podatki iz letnih poročil za leto 2012, ki so jih družbe in podjetniki v skladu z Zakonom o gospodarskih družbah (ZGD) za namen državne statistike predložili AJPES do 31. 3. 2013 oziroma do 2. 4. 2013.

Družbe, podjetniki in zadruge so letna poročila predložili na poenotenih obrazcih, ki jih je AJPES predpisal z Navodilom o predložitvi letnih poročil in drugih podatkov gospodarskih družb, zadrug in samostojnih podjetnikov posameznikov.

V tej informaciji ni podatkov o bankah, zavarovalnicah, družb za upravljanje, nekaterih drugih finančnih in investicijskih družb, podatkov ni tudi o družbah, ki so v stečajnem ali likvidacijskem postopku.

Pri presoji poslovanja družb v letu 2012 je treba upoštevati, da letna poročila družb, zavezanih k reviziji, še niso revidirana, kar pomeni, da bodo po opravljeni reviziji rezultati njihovega poslovanja lahko tudi drugačni.

Vir: AJPES

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.