Regionalna zbornica Gorenjska

Novice


Arhiv: Poslovni portal MO Kranj

Poslovne priložnosti od danes tudi na spletu

Mestna občina Kranj je danes bogatejša za poslovni portal, kjer lahko podjetniki in investitorji najdejo informacije o poslovnih priložnostih v Kranju.

 

Mestna občina Kranj postaja aktivni partner in moderator razvojnega preboja

Kranj namerava z odzivnim prostorskim načrtovanjem in upravljanjem lokacij zagotoviti primerno ponudbo komunalno urejenih zemljišč in poslovnih površin v okviru namenov obstoječega OPN. Mestna občina Kranj je še posebej zainteresirana za celovite naložbe v degradirana območja, ki prispevajo k trajnostni rabi urbanega prostora. Ker so vsa tovrstna zemljišča in industrijska DUO v zasebni lasti, bodo nosilci večine naložb podjetja. Mestna občina Kranj se pojavlja kot aktivni partner pri spodbujanju povezovanja lastnikov, pripravi prostorskih aktov in komunalnem opremljanju, kjer se bodo lastniki združevali v celostne programe revitalizacij. V okviru drugih prednostnih področij strategije se zagotavljajo vzporedni ukrepi, ki izboljšujejo privlačnost in kakovost poslovne lokacije. Mestna občina Kranj tako postaja aktivni partner in moderator razvojnega preboja. V ta namen je bila v lanskem letu ustanovljena pisarna za podjetja Mestne občine Kranj, ki se te dni predstavlja tudi na spletu. Podjetniki in investitorji lahko po novem vse informacije dobijo na spletni strani Mestne občine Kranj.

 

Za hiter dostop do poslovnega portala uporabite to povezavo.

 

Dodatne informacije o poslovnem portalu lahko dobite v Pisarni za podjetja Mestne občine Kranj (T: 04 2373 147 ali preko elektronskega naslova poslovno@kranj.si, ana.vizovisek@kranj.si).  

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.