Regionalna zbornica Gorenjska
Vajeništvo

Novice

Mandeeps Urejanje novic

Arhiv: DRŽAVA SOFINANCIRA USPOSABLJANJE STAREJŠIH ZAPOSLENIH

DRŽAVA SOFINANCIRA USPOSABLJANJE STAREJŠIH ZAPOSLENIH

Podjetniki, z javnimi sredstvi lahko usposabljate vaše zaposlene, ki so starejši od 45 let. Država vam sofinancira programe za dvig kompetenc posameznika do višine 1834,00€. Izkoristite to veliko priložnost!

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad je objavil Javno povabilo, ki omogoča gospodarskim subjektom pridobiti finančna sredstva pri pripravi strategij za učinkovito upravljanje starejših zaposlenih od 45 let ter krepitvi njihovih kompetenc, za kar je v podporo podjetjem na voljo 8,8 milijona evrov.

Povabilo in celoten razpis sta objavljena na spletni strani Sklada: http://www.sklad-kadri.si/si/razpisi-in-objave/naslovnica/razpis/n/javno-povabilo-asi/

Gospodarska zbornica Slovenije vam  zagotavlja strokovno pomoč pri pripravi Prijavnice na razpis ter v  sodelovanju s Centrom za poslovno svetovanje ter drugimi izvajalskimi organizacijami tudi pripravo in izvedbo celotnega  projekta (pomoč z  informacijami o  možnostih izvedbe  programov, pomoči pri pripravi strategij ter neposrednemu  izvajanju  različnih izobraževalnih  sklopov). Organizirali bomo individualna svetovanja in skupinske delavnice, na katerih se bomo skupaj pripravili, da bodo Prijavnice na javno povabilo uspešne.

Povežite se z nami, pokličite nas in svetovali vam bomo: na telefonski številki 01 58 98 202 - Ana Lučka Pirnat ali preko e-maila: ana.lucka.pirnat@gzs.si

Pohitite, ker je odpiranje prvih vlog  že 23. januarja 2018, Javno povabilo, ki je sicer odprto najpozneje do 30.3.2018, pa bo dejansko trajalo le do porabe celotnih sredstev.

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.