Regionalna zbornica Gorenjska
Vajeništvo

Novice

Mandeeps Urejanje novic

Arhiv: Informacija o poslovanju Gorenjske v letu 2017

Spoštovani!

V AJPES, IZPOSTAVI KRANJ so pripravili Informacijo o poslovanju gospodarskih družb, zadrug in samostojnih podjetnikov posameznikov na Gorenjskem v letu 2017.

Informacija na podlagi zbirnih statističnih podatkov prikazuje rezultate za leto 2017 za družbe, zadruge in podjetnike ter je lahko koristen vir podatkov za analizo gospodarskega stanja in za načrtovanje ter spremljanje uresničevanja tekočih gospodarskih politik.

Informaciji o poslovanju v Republiki Sloveniji  za  DRUŽBE  in  PODJETNIKE  v letu 2017 in bistvene ugotovitve oziroma povzetek so javnosti dostopne tudi na spletnem portalu AJPES , kjer bodo do konca maja 2018 objavljene tudi Informacije o poslovanju poslovnih subjektov po posameznih statističnih regijah.

Vpogled v posamezna letna poročila predložena za namen javnosti (družbe zavezane k reviziji jih lahko predložijo do konca avgusta 2018), pa je na spletnem portalu AJPES zagotovljen v posebni spletni aplikaciji JOLP

Obenem vas prijazno obveščamo, da je na voljo tudi Novi Fi=Po Finančni pomočnik. Analitično orodje Fi=Po je prenovljen, tako da ta sedaj na enem mestu združuje vse, kar je potrebno vedeti o poslovanju slovenskih poslovnih subjektov. Fi=Po Finančni pomočnik je dostopen tudi prek mobilnih naprav in se ga lahko neomejeno uporablja vedno in povsod. Vključuje nov kazalnik tveganja ter številne nove grafične prikaze in primerjave. Obveščanje o dnevnih spremembah (dosedanji eOpomnik) je vključeno v letni dostop Fi=Po. Več o produktu je na voljo po kliku na  Fi-Po

AJPES je  akreditirani izdajatelj identifikatorja pravnih subjektov LEI (Legal Entity Identifier). LEI je edinstvena 20-mestna koda, ki se dodeljuje po standardu ISO 17442 in je od 3. maja 2018 hitro, ugodno in enostavno pridobite pri AJPES. LEI omogoča enolično identifikacijo pravnih subjektov ter zagotavlja večjo preglednost na trgu. Globalna uporaba in stalen nadzor kakovosti je jamstvo za kakovostne, zanesljive in primerljive referenčne podatke, ki jih vsebuje LEI.

 Za kakršne koli dodatne informacije so vam na voljo. Lahko jih pokličete na spodnje telefonske številke:

T: +386 (0)4 281 09 58, +386 (0)4 281 09 57, +386 (0)4 281 09 55 

 

Vir: Agencija RS za javnopravne evidence in storitve, izpostava KRANJ, Slovenski trg 2, 4000 Kranj

 

 

Pripete datoteke

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.