Regionalna zbornica Gorenjska
Vajeništvo

Novice

Mandeeps Urejanje novic

Arhiv: NAJVIŠJE PRIZNANJE INOVATIVNIM DOSEŽKOM SLOVENSKIH PODJETIJ

V okviru Dneva inovativnosti je Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem.

Brdo pri Kranju, 26. september 2018 - prek 450 gospodarstvenikov, predstavnikov politike, diplomatsko-konzularnih predstavništev in medijev si je v živo ogledalo slavnostno podelitev še ene izjemno uspešne in inovativne podelitve priznanj za najboljše inovacije na nacionalni ravni.

Spremljati pa je bilo mogoče podelitev tudi prek livestreama. Med drugim so nas preko spleta spremljala tudi veleposlaništva Slovenije v Tel Avivu, Berlinu, Kopenhagnu, Sarajevu, New Delhiju, Podgorici, Zagrebu, Kairu, Londonu, Varšavi, Parizu in Washingtonu ter slovenski generalni konzulat v Münchnu.

 

10 zlatih, 1 posebno priznanje, 28 srebrnih priznanj ter 3 posebna priznanja za potencialno inovacijo krožnega gospodarstva je rezultat nacionalnega finala, v katerem je na regionalni ravni sodelovalo 197 inovacij in 772 inovatorjev. Priznanje GZS za najboljše inovacije na nacionalni ravni predstavlja najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem promocijo inovativnosti v Sloveniji.

NAJVIŠJE PRIZNANJE INOVATIVNIM DOSEŽKOM ŠTIRIM GORENJSKIM PODJETJEM

Zlato priznanje sta prejeli podjetji DOMEL HOLDING D.D. in ISKRAEMECO D.D.Srebrno priznanje pa ISKRATEL D.O.O. in SIJ ACRONI D.O.O. skupaj z RAZVOJNIM CENTROM JESENICE d.o.o. ISKRENE ČESTITKE!!!

Katalog nacionalnih prejemnikov priznanj GZS za inovacije 2018 2,81 MB

Vse nagrajene inovacije so objavljene na spletni strani: https://daninovativnosti.gzs.si/ 


Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.