Regionalna zbornica Gorenjska

Novice


Arhiv: Obvestilo podjetjem o novi organizaciji prometa


OBVESTILO PODJETJEM O NOVI ORGANIZACIJI PROMETA - OBNOVA DELAVSKEGA MOSTU 

Posredovano od Mestne občine Kranj, kabinet župana

Spoštovani,

v dneh od odprtja nadvoza čez Savski otok skupaj s Policijsko upravo Kranj intenzivno obveščamo o prometni ureditvi in organizaciji prometa v času obnove Delavskega mostu. Le-ta bo pomembno vplivala na promet po celotnem Kranju, tovorni promet bo namreč preusmerjen na obvozne poti po Kranju, osebni promet preko mostu pa bo upočasnjen.

Po podatkih direkcije in Medobčinskega inšpektorata in redarstva Kranj je prav cesta Labore-Primskovo ena bolj obremenjenih cest v Kranju, dnevno Delavski most prevozi kar okoli 20.000 voznikov.
Informacijam prek medijev in FB profilov, ki jih objavljata tako mestna uprava kot tudi policijska uprava, dodajamo tudi zbrane v tem dopisu. Prosimo, da poleg podjetij, ki vam dostavljajo (vsa špediterska podjetja bodo tudi sicer dodatno obveščena), o novi prometni ureditvi obvestite predvsem tudi svoje zaposlene. Promet v Kranju – kot že zapisano – bo v času del, ta bodo predvidoma trajala vsaj eno leto, otežen in upočasnjen.

Lepo vas pozdravljamo z željo, da bi v prihodnjih dneh na naših cestah promet potekal v čim večji meri kot običajno in brez pregovorne slabe volje ob prometnih konicah.

Več v priponki.

Pripete datoteke

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.