Regionalna zbornica Gorenjska

Novice


Arhiv: Vse bo v redu - koristni nasveti - julij 2021

Spoštovani!

 

Za vas smo ponovno zbrali sveže in aktualne članke in vsebine s portala Vse bo v redu, kjer Zavarovalnica Triglav objavlja koristne nasvete za bolj varen vsakdan na cesti, doma, pri športu ali financah - izbor člankov s povezavami.:

Bi radi preverili, če bi tudi zdaj še naredili vozniški izpit? Se s prijateljem pogosto prerekate, kdo je boljši voznik? Prijavite se na Ponovno na izpitno vožnjo 3.0 in preverite.  

Se ob načrtovanju letošnjega dopusta sprašujete, kaj vse krije vaše turistično zavarovanje, kako ravnati, če v tujini zbolite, in kaj lahko storite, če se morate z dopusta ali potovanja vrniti predčasno? Odgovarjamo v članku.

Zdravje in dobro počutje sta odvisna od številnih dejavnikov. Veste, kako se posvetiti sebi in zgraditi trdne temelje zdravja? Ugotovite s testom in preverite tudi nasvete strokovnjakov. 

Si zaradi narave svojega dela ne morete privoščiti, da bi bili na dopustu dlje časa nedosegljivi? Marjan Kodelja svetuje, kako poskrbeti, da bo prenos podatkov tudi v tujini varen, podatki dostopni le vam, naprave pa zaščitene?

Če se boste na dopust letos odpravili z avtomobilom, je pomembno, da je ta ustrezno vzdrževan in varen. Preverite 7 osnovnih korakov za vzdrževanje avta, ki jih mora poznati vsak voznik.

Pripravljamo nasvete o zavarovanju mačk in drugih živali, zato vas vabimo k reševanju kratke ankete. Vaši odgovori nam bodo pomagali razumeti, kaj vas zanima v povezavi s tem in kakšne vsebine bi vam prišle prav.

Otroci so raziskovalci, veliko pa se naučijo skozi igro, pri čemer jih želite starši gotovo spodbujati. Pa veste, pri katerih vsakdanjih aktivnostih se otroci najpogosteje poškodujejo in kako to preprečiti? Preverite s testom.

Vabimo pa vas tudi, da se prijavite na 9. Triglav tek in k prijavi spodbudite tudi svoje sledilce.

 

Lep pozdrav do konca julija, ko se spet oglasimo!

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.