Regionalna zbornica Gorenjska

Novice


Arhiv: Vse bo v redu - koristni nasveti - avgust 2021

Spoštovani!

 

Za vas so na Zavarovalnici Triglav ponovno zbrali sveže in aktualne članke in vsebine s portala Vse bo v redu, kjer objavljajo koristne nasvete za bolj varen vsakdan na cesti, doma, pri športu ali financah.


Si želite psa, a živite v stanovanju in zato ne veste, katero pasmo izbrati? Zbrali smo 6 majhnih pasem psov, ki ne puščajo veliko dlake in bodo z vami z veseljem uživali tudi v stanovanju.

Če boste kupili ali posvojili psa, ali pa ga morda že imate, ga je dobro tudi zavarovati. V primeru zdravstvenih težav ali pa če pes povzroči škodo, lahko namreč hitro nastanejo tudi visoki stroški. Preverite, kako vam takrat pomaga zavarovanje psa.

 

Najbolj pogosta škoda, ki doleti jeklene konjičke, so trčenja. Katere pa so ostale najpogostejše avtomobilske škode? Najdete jih v članku, poleg nasvetov, kako poskrbeti, da bo škodo krila zavarovalnica.


Topli in sončni poletni dnevi so kot nalašč za
družinske kolesarske izlete. Nekaj predlogov izletov, ki so primerni tudi za otroke, smo s pomočjo Saše Kapetanoviča zbrali v članku.

 

Pričakujete otroka ali poznate koga, ki ga? Bodočim mamicam lahko že v času nosečnosti veliko skrbi povzroča misel na dojenje, zato je dobro, da se o tem čim bolje informirajo. V pomoč so vam lahko tudi nasveti strokovnjakinj v članku in webinarju.

 

Se boste letos na dopust v tujino odpravili z avtomobilom? Ker čez mejo veljajo drugi cestnoprometni predpisi, s testom preverite, kako dobro jih poznate in se izognite prekrškom ter kaznim.

 

Vabimo pa vas tudi, da se prijavite na 9. Triglav tek in k prijavi spodbudite tudi svoje sledilce.

 

Lep pozdrav do septembra, ko se ponovno oglasimo!

 

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.