Regionalna zbornica Gorenjska
Vajeništvo

Novice

Mandeeps Urejanje novic

Arhiv: Vse bo v redu - koristni nasveti - september 2021

Spoštovani!

Za vas so na Zavarovalnici Triglav ponovno zbrali sveže in aktualne članke in vsebine s portala Vse bo v redu, kjer Zavarovalnica Triglav objavlja koristne nasvete za bolj varen vsakdan na cesti, doma, pri športu ali financah.

Otroci so ena najbolj ranljivih skupin v prometu. Ped novim šolskim letom, ko bodo šolarji vsakodnevno opravljali pot do šole in domov, preverite, katere so tiste nevarne situacije, na katere morate biti pozorni tako starši, ki otroka učite o varnem ravnanju v prometu, kot vozniki.

Radi kuhate? Se vam v kuhinji radi pridružijo tudi vaši najmlajši? Poleg najljubših receptov je pomembno, da otrokom predate tudi znanje o varnem rokovanju s hrano in pravilni pripravi. S testom se prepričajte, kako dobro gre to vam.

Se tudi vi srečujete z izzivom, kam investirati denar, da ne izgublja realne vrednosti? Zakaj so ta trenutek privlačna možnost vzajemni skladi? Njihove prednosti in način vlaganja v članku pojasnjuje finančni svetovalec.

Če iščete idejo za prvega domačega ljubljenčka za svojo družino, so dobra izbira mačke, saj so precej samostojne. Nekaj pasem mačk, ki se še posebej dobro razumejo z otroki, smo zbrali v članku.

Veste, katere avtomobilske škode vam lahko povzročijo največ stroškov in skrbi? Zbrali smo ji v članku, v katerem pojasnjujemo tudi, katera zavarovanja jih krijejo.

Okvare sluha so vedno pogostejše, vzroki zanje pa zelo različni. Kako prepoznati začetno izgubo sluha in kdaj je čas, da poiščete pomoč? Je možno naglušnost odpraviti? O tem smo povprašali specialista otorinolaringologije.

Se vam je pred kratkim pridružil nov pasji družinski član ali pa še odštevate dni do njegovega prihoda? V pomoč pri vzgoji in negi pasjega mladička so vam nasveti v brezplačnem priročniku Dobrodošel, pasji mladiček!

Triglav tek je več kot le športni dogodek. Poleg tekaške izkušnje prinaša tudi pravo mero zabave in sprostitve. Vabimo vas, da se nam na 9. Triglav teku, ki bo 11. septembra, pridružite tudi vi in k prijavi spodbudite še svoje sledilce.

Lepo pozdravljeni!

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.