Regionalna zbornica Gorenjska
Vajeništvo

Novice

Mandeeps Urejanje novic

Arhiv: Vse bo v redu - koristni nasveti - oktober 2021

Spoštovani! 

Za vas so na Zavarovalnici Triglav ponovno zbrali sveže in aktualne članke in vsebine s portala Vse bo v redu, kjer Zavarovalnica Triglav objavlja koristne nasvete za bolj varen vsakdan na cesti, doma, pri športu ali financah:

Že deveto leto zapored s projektom Mladi upi podpiramo mlade športnike, umetnike, znanstvenike in para-športnike na poti do uspeha. Če tudi vi poznate talentiranega mladostnika med 16. in 20. letom, ga povabite, da se prijavi na razpis Mladi upi 2021.


Jesen poleg pisanih barv prinaša tudi bolj pestre in zahtevne razmere na cesti. Dež, megla in spolzko vozišče lahko precej otežijo vožnjo, zato s testom preverite, kako dobro ste pripravljeni na izzive jesenske vožnje.

 

Se v nove storitve in aplikacije pogosto prijavljate s Facebook, Apple ali Google računom? Čeprav je to hitro in enostavno, je takšna uporaba obstoječih računov lahko tudi tvegana. Marjan Kodela iz Tehnozvezdja pojasnjuje, kako, in svetuje, kako poskrbeti za varnost.

 

Ste letos tekli z nami na 9. Triglav teku ali pa navijali za tekače? Vabimo vas, da si ogledate nekaj zabavnih utrinkov, ki smo jih zbrali v članku in v videu. Svoje mnenje o dogodku, pohvale in predloge pa lahko delite v anketi.

 

Agility, rally obedience, mantrailing … Se vaš pes ukvarja s katerim od pasjih športov? Redna športna aktivnost ima za vašega psa pa tudi za vas številne prednosti, poleg tega pa je odlična popestritev pasjega vsakdana.

 

Ali veste, kaj se zares dogaja z avtomobilom, ko zapeljete v ovinek? Kaj lahko storite, da pri tem ohranite nadzor in kako vam je pri tem lahko v pomoč vaš pametni telefon? Pojasnila in nasvete najdete v članku.  

Čeprav se prvi šolski mesec šele končuje, šolarji že komaj čakajo naslednje počitnice in sprašujejo, kdaj bodo. Da jim boste znali odgovoriti, v članku preverite koledar počitnic za to šolsko leto in nekaj zabavnih nasvetov, kako jih preživeti.

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.