Regionalna zbornica Gorenjska
Vajeništvo

Novice

Mandeeps Urejanje novic

Arhiv: ZAPOSLITVENA KAVARNA


ZAPOSLITVENA KAVARNA

 

 

 

Kdaj? V sredo, 24. 11. 2021 od 11.00 do 13.00 ure, vas Šolski center Kranj vabi na  Zaposlitveno kavarno.

Kako? Dogodek nameravajo izpeljati v živo. V primeru, da epidemiološka situacija tega ne bo dovoljevala, bodo dogodek preselili v virtualno okolje. Končno odločitev o tem bodo sprejeli do petka, 12. 11. 2021.

Komu je namenjeno? Dogodek je namenjen dijakom zadnjih letnikov srednješolskih programov SPI (mehatronik operater, računalnikar, elektrikar), SSI in PTI (tehnik mehatronike, tehnik računalništva, elektrotehnik) ter študentom višje strokovne šole, ki se bodo imeli priložnost predstaviti vam, bodočim zaposlovalcem. Hkrati pa bo dogodek tudi priložnost, da se dijaki in študentje pobliže seznanijo z možnostmi za zaposlitve v lokalnem okolju.

Kako bo potekalo? Tako kot v prejšnjih letih bo »Zaposlitvena kavarna« organizirana po principu hitrih zmenkov. Dolžina razgovora z enim kandidatom je omejena na 7 minut. Vabimo vas, da na dogodku aktivno sodelujete in tako dobite priložnost pobliže spoznati mlade talente, ki bodo morda v prihodnosti pomemben del vaših ekip.

Kaj sledi? Tudi letos bodo pripravili internetno stran s kratkimi predstavitvami podjetij, da se bodo zainteresirani udeleženci Zaposlitvene kavarne lahko bolje pripravili na razgovore. Zato vsa podjetja, ki se boste odločila za sodelovanje na Zaposlitveni kavarni, prosimo pošljite:

  • kratko predstavitev podjetja (kratek opis vaše osnovne dejavnosti, profili, ki so za vas zanimivi,…),
  • naslov internetne strani podjetja,
  • logotip podjetja.

Na povezavi najdete lanskoletno predstavitveno stran dogodka.

 

Zainteresirani? Prosimo vas, da namero za sodelovanje sporočite do sredine meseca novembra, najkasneje pa do petka, 19. 11. 2021 e-naslov: natasa.kristan@sckr.si.

 

Komu? Nataša Kristan Primšar, vodja MIC, T.: 00386 4 280 40 45, M.:  00386 51 628 886, Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj

 

 

 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.