Regionalna zbornica Gorenjska

Novice


Arhiv: Vse bo v redu - koristni nasveti - november 2021

Spoštovani, 

za vas so na Zavarovalnici Triglav ponovno zbrali sveže in aktualne članke in vsebine s portala Vse bo v redu, kjer Zavarovalnica Triglav objavlja koristne nasvete za bolj varen vsakdan na cesti, doma, pri športu ali financah.

Ste opraskali parket ali pa je zaradi starosti pobledel? Z upoštevanjem nekaj preprostih nasvetov za obnovo lahko parketu povrnete prvotni sijaj in mu z rednim vzdrževanje podaljšate življenjsko dobo.

Razmišljate o nakupu električne zobne ščetke, ker naj bi bila ta boljša za vaše zobe? Pa je res? Preverite v članku.

 Nekateri ste bolj za pse, drugi za mačke, vsi pa zagotovo želite poskrbeti za varnost svojih domačih ljubljenčkov. Tokrat pojasnjujemo, kdaj vse vam je lahko v pomoč zavarovanje mačk in v katerih primerih ga lastniki mačk največkrat koristijo.

Katere lastnosti električnih vozil vplivajo na promet in na prometno varnost? Preverite v članku in v nagradni igri, ki traja do 31. 10. 2021, osvojite vožnjo s Teslo. 

V prihodnje bomo na naših cestah lahko srečali nov prometni znak, ki označuje začetek območja za preizkušanje avtomatiziranih vozil. Ali veste, čemu je pravzaprav namenjen?    

Iščete način, kako v svoje podjetje privabiti najboljše kadre, jih zadržati in jim pokazati, da jih cenite? Ena od možnosti je sklenitev kolektivnega življenjskega zavarovanja. Preverite, kakšne prednosti prinaša vam in kakšne vašim zaposlenim.

Če doma zagori, je treba le 5 do 10 minut, da se vnamejo vsi vnetljivi materiali v prostoru. To vam lahko pomagajo preprečiti javljalniki požara, ki vas na nevarnost opozorijo takoj ob nastanku. Kako pa jih pravilno namestiti?

 

Lepo vas pozdravljamo.

Fotogalerija





 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.