OZ Gorenjska

 

 

Vajeništvo

Najem sejne sobe na Območni zbornici za Gorenjsko


Člani GZS - OZ za Gorenjsko imajo ugodnosti


Na GZS OZ za Gorenjsko, Kranj razpolagamo s sejno sobo, ki je poleg namenov uporabe prostorov za lastno dejavnost, namenjena za najem za različne seminarje, delavnice, tečaje, posvete, skupščine podjetij, poslovna srečanja, sestanke, razgovore itd.

V tem ceniku se določa cena uporabe poslovnih prostorov na lokaciji OZ za Gorenjsko, Bleiweisova 16, Kranj, in sicer ob delovnih dneh in sobotah:

Popoldanski najem
(po 14. uri)

Do 6 ur

Dopoldanski najem
(do 14. ure)

Do 6 ur

Vsaka nadaljnja ura

 

Nečlani

Člani

Nečlani

Člani

Nečlani

Člani

167,00 EUR

84,00 EUR

234,00 EUR

146,00 EUR

25,00 EUR

15,00 EUR

*Cena vključuje DDV.

Opis prostora

Prostor je možno uporabiti v dopoldanskem in popoldanskem času. Sejna soba je primerna za približno 30 oseb, maksimalna izmerjena kapaciteta pa je do 40 oseb.

Prostor je klimatiziran in ima opremo za projiciranje (prenosni računalnik, LCD projektor, projekcijsko platno, flipchart).

Kako do nas?

Smo ob Zavarovalnici Triglav, nasproti porodnišnice. Parkirate pa lahko v garažni hiši IC DOM d.o.o., Nazorjeva ulica 1, Kranj, ki se nahaja v ulici za našimi prostori.

Pogoji najema:

Najem poslovnih prostorov vključuje tudi najem vse razpoložljive tehnične opreme v sejni sobi. Zaračunava se skupni čas trajanja vključno z naročenim časom za pripravo in pospravljanje. Pri urnih postavkah se upošteva začetna ura.

Najem poslovnih prostorov ob sobotah se obračunava po ceniku za popoldanski najem, ne glede na čas začetka.

V primeru, da najemnik odpove potrjeno rezervacijo manj kot sedem delovnih dni pred dogodkom, je dolžan plačati 50% cene najema prostorov.

V primeru, da odpove rezervacijo 3 dni pred dogodkom, je dolžan plačati celoten znesek najema.

Direktorica GZS Območne zbornice za Gorenjsko, Kranj lahko v skladu s Predpisom o uporabi in oddaji poslovnih prostorov določi v posameznih primerih posebne pogoje.

Dodatne informacije:

GZS OZ za Gorenjsko
Bleiweisova 16
4000 Kranj
Tel.: 04/20 18 300