Novice


Arhiv: Seminar: DDV - znova spremembe zakonodaje s 1.1.2011

Seminar: DDV - znova spremembe zakonodaje s 1.1.2011 (17.11.2010 na OZ Postojna, Cankarjeva 6, Postojna). Seznanili se boste s spremembami na področju Zakona o davku na dodano vrednost ZDDV-1. Predvidene spremembe naj bi po predlogu začeli uporabljati s 1.1.2011.

Arhiv: Najpogostejše kršitve pri odpovedi delovnih razmerij z vidika Inšpektorata RS za delo, 28.10.2010

Seminar: Najpogostejše kršitve pri odpovedi delovnih razmerij z vidika inšpektorata RS za delo (28.10.2010 na OZ Postojna, Cankarjeva 6, Postojna). Seznanjeni boste, kaj vse delovnopravna zakonodaja nalaga in ali izpolnjujemo vse zahteve. Seznanjeni boste tudi z najpogostejšimi napakami, s kakršnimi se srečujejo delovni inšpektorji na terenu, kako pravilno urediti področje delovnih razmerij, da ne bo ugotovljenih kršitev , in kako jih odpraviti, če so bile ugotovljene. Vabljeni.

Arhiv: Povabilo na strokovno srečanje "Zdrav menedžment za zdravje v podjetju"

Zavod za zdravstveno varstvo Nova Gorica vabi na vsakoletno nacionalno srečanje mreže za promocijo zdravja pri delu. Tokrat bo srečanje v Novi Gorici, tematika bo zelo zanimiva - povezana z zdravjem menedžmenta. Predavali bodo strokovnjaki Kliničnega inštituta za medicino dela, prometa in športa iz Ljubljane. Udeležba je brezplačna! Več informacij je v pripetem vabilu. OZ Postojna

Arhiv: Poziv podjetjem za udeležbo na promociji Notranjsko kraške regije

V letošnjem letu se na oglasnih mestih GZS promovirajo slovenske regije in podjetja iz posamezne regije. Na ta način želimo slovenski poslovni javnosti predstaviti Notranjsko-kraško regijo z gospodarskega stališča ter hkrati ponuditi možnost promocije podjetjem. Promocija Notranjsko-kraške regije bo v času od 25.10.2010 do 06.11.2010 v poslovni stavbi Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13 v Ljubljani. Vljudno vabljeni.

Arhiv: Predstavitev razpisov 7. okvirnega programa - Raziskave v korist MSP in združenj MSP

Center za razvoj in prenos znanja Univerze na Primorskem in UP ZRS Center za sodelovanje z gospodarstvom vas vljudno vabina na Predstavitev razpisov 7. okvirnega programa - Raziskave v korist MSP in združenj MSP, ki bo v petek, 24. septembra 2010 ob 10.00 uri v knjižnici UP Znanstveno-raziskovalnega središča Koper, Geribaldijeva ulica 1, Koper. Vljudno vabljeni.

Arhiv: Seminar: Na kaj moramo biti pozorni že med letom, da bo naša davčna bilanca izdelana v skladu z davčno zakonodajo, 30.09.2010

Seminar: Na kaj moramo biti pozorni že med letom, da bo naša "davčna bilanca" izdelana v skladu z davčno zakonodajo (30.09.2010 na OZ Postojna, Cankarjeva 6, Postojna). Seznanili se boste z najpogostejšimi napakami, ki jih delajo davčni zavezanci pri evidentiranju svojih poslovnih dogodkov in kasneje pri sestavljanju "davčne bilance"

Arhiv: 3. RAZVOJNA KONFERENCA

V torek, 22. junija 2010 s pričetkom ob 9.00 uri je v Veliki dvorani Jamskega dvorca v Postojni potekala 3. razvojna konferenca Notranje-kraške regije pod naslovom: EKO-INOVACIJE: Inovacije za trajnostni razvoj Namen razvojne konference je bil: - predstaviti potencial (eko)inoviranja za razvoj gospodarstva in širše; - predstaviti obstoječe podporno okolje za razvoj gospodarstva in (eko)inoviranja; - udeležence spodbuditi k razmisleku o lastni aktivnosti pri spodbujanju regijskega gospodarskega razvoja; - pridobiti povratne informacije udeležencev glede navedenih tem; - nuditi možnost za povezovanje različnih gospodarskih akterjev - predstavitev in podelitev Priznanj za najboljše inovacije v Notranjsko kraški regiji za leto 2009

Arhiv: 3. Razvojna konferenca in podelitev priznanj za najboljše inovacije v regiji za leto 2009

22. junija 2010 organizira GZS OZ Postojna v sodelovanju z RRA NKR 3. razvojno konferenco z naslovom: EKO-INOVACIJE: Inovacije za trajnostni razvoj. Podeljena bodo tudi priznanja za najboljše inovacije v Notranjsko-kraški regiji za leto 2009.

Arhiv: Seminar: Izterjava dolga preko sodišča in E - izvršba, Postojna 10. junij 2010

Seminar: Izterjava dolga preko sodišča in E-IZVRŠBA - Postojna, 10. junija 2010. Na seminarju boste spoznali, kako lahko samostojno, hitro, uspešno in z nižjimi stroški dosežete poplačilo svojih terjatev oz. izpeljete sodno izterjavo.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.