Ključni dogodki

Pogovori ob 5ih na GZS: dr. Samo Rugelj7 presenečenj Dana Arielyja
dr. Samo Rugelj, direktor in glavni urednik založbe UMco , ki je izdal knjigo (Poštena) resnica o nepoštenosti, Dana Arielya

V drugih Pogovorih ob 5ih na Gospodarski zbornici Slovenije 12.. marca 2014 smo predstavili direktorja in glavnega urednika založbe UMco dr. Sama Ruglja, ki je izdal knjigo (Poštena) resnica o nepoštenosti, Dana Arielya. Za to knjigo je dr. Rugelj prejel nagrado za Najboljšo poslovno knjigo leta na lanskem knjižnem sejmu v Cankarjevem domu v Ljubljani.

O dr. Samu Ruglju
Dr. Samo Rugelj je farmacevt in magister ekonomije, publicist, urednik in založnik založbe UMco, predava pa tudi na Filozofski fakulteti v Ljubljani.

O knjigi Poštena resnica o nepoštenosti
V knjigi je zbrana serija prepričljivih in zabavnih poskusov, s katerimi je Dan Ariely pokazal, da je običajen človek pogosto v situaciji, da bi se okoristil na način, ki je v nasprotju z etičnimi pravili, na njegovo ravnanje pa vplivajo raznovrstne okoliščine, ki to težnjo okrepijo ali zavrejo. Izjemno aktualen priročnik proti goljufom, ki pa ga je najprej najbolje uporabiti pri samem sebi. 


 

 

 


 Video vabilo


Pogovori ob 5ih na GZS: dr. Samo Rugelj