Združenje za Inženiring

Novice


Arhiv: Na mavrici zdravja - projekt promocije zdravja na delovnem mestu za storitvene dejavnosti

 

Združenja storitvenih dejavnosti na GZS izvajamo projekt promocije zdravja na delovnem mestu z imenom Na Mavrici zdravja, ki ga v letu 2015 in 2016 sofinancira ZZZS. Namen projekta je spodbuditi zavedanje vodstev in zaposlenih v podjetjih o pomenu in pozitivnih rezultatih skrbi za zdravje ljudi tudi na delovnem mestu ter spodbujanje izmenjave dobrih praks med podjetji v storitvenih dejavnostih.

 

Ena od aktivnosti projekta je ozaveščanje zaposlenih z brezplačnimi elektronskimi novicami »Zdravi izzivi«, ki prinašajo vrsto zanimivih tem in praktičnih napotkov za bolj zdravo življenje in s tem boljše počutje.

Priporočamo, da brezplačne e-novice pošljete vsem svojim zaposlenim in vpišete to kot ukrep v letni načrt Promocije zdravja na delovnem mestu (PZD).  S tem že pokrijete eno od aktivnosti PZD. Do oktobra 2016 jih boste vsakih 14 dni prejemali v vaše e-poštne nabiralnike, če se prijavite tukaj.

Dovolite si v svoje življenje vnesti na videz drobne spremembe, ki bodo obogatile vaše bivanje. Vabljeni v Zdrave izzive!

 

V okvir projekta pa sodi še odkrivanje in prenos dobrih praks podjetij na področju PZD v storitvenih dejavnostih. V ta namen pripravljamo razpis Mavrični pokal zdravja, s pomočjo katerega bomo izbrali in podelili priznanja za najboljše aktivnosti promocije zdravja na delovnem mestu. Več informacij o pokalu tukaj

 

https://mavricazdravja.gzs.si

                         

Fotogalerija