Združenje za Inženiring

Novice


Arhiv: Glasovnica Združenja za inženiring

Arhiv: Povabilo članom GZS za predlaganje kandidatov za volitve organov GZS

Povabilo članom GZS za predlaganje kandidatov za volitve organov GZS.

Arhiv: Reka Sava v luči podnebnih sprememb

V organizaciji GZS je včeraj potekal strokovni posvet o večnamenski izrabi vodnih virov za doseganje ciljev prehoda v nizkoogljično družbo.

Arhiv: Razpis za podelitev nagrade za najboljše izvedbene projekte

Razpis za podelitev nagrade za najboljše izvedbene projekte

Arhiv: Opolnomočenje porabnikov električne energije z optimizacijo izdatkov za elektriko z Robotinino platformo

Opolnomočenje porabnikov električne energije z optimizacijo izdatkov za elektriko z Robotinino platformo Datum: 23.4.2018 ob 13. uri Kraj: GZS – Dvorana A Organizator: Robotina d.o.o. in Združenje za inženiring pri GZS Več o dogodku in prijava: https://institutesdt.activehosted.com/index.php?action=social&chash=e369853df766fa44e1ed0ff613f563bd.80

Arhiv: Vabilo na predstavitev nove gradbene zakonodaje

Predstavitev Zakona o urejanju prostora (ZUreP-2), Gradbenega zakona (GZ) in Zakona o arhitekturni in inženirski dejavnosti (ZAID).

Arhiv: Druga strateška konferenca za trajnostno gradbeništvo

Zbornica gradbeništva in industrije gradbenega materiala pri GZS Vas vabi na Drugo strateško konferenco za trajnostno gradbeništvo, ki bo potekala pod pokroviteljstvom Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, v torek, 24. oktobra 2017, od 9.00 do 13.30 ure, dvorana A / I. nadstropje, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana.

Dan inženiringa podelitev nagrad za najboljše izvedbene projekte

Združenje za inženiring - ZING je podelilo dve nagradi za najboljše izvedbene projekte s področja inženiringa: 1. Za najboljši izvedeni projekt za področje infrastrukture podeli nagrado podjetju: ESOTECH Velenje za projekt: »Celovita oskrba s pitno vodov Šaleški dolini-Naprave za pripravo pitne vode«. 2. Za najboljši izvedbeni projekt s področja energetike podeli nagrado podjetju: RUDIS Trbovlje za projekt: »Izgradnja naprave za razžveplanje dimnih plinov Bloka 6 v TE Šoštanj«.