Združenje za Inženiring

Novice


Arhiv: Glasovnica Združenja za inženiring

Arhiv: Reka Sava v luči podnebnih sprememb

V organizaciji GZS je včeraj potekal strokovni posvet o večnamenski izrabi vodnih virov za doseganje ciljev prehoda v nizkoogljično družbo.

Arhiv: Razpis za podelitev nagrade za najboljše izvedbene projekte

Razpis za podelitev nagrade za najboljše izvedbene projekte

Arhiv: Opolnomočenje porabnikov električne energije z optimizacijo izdatkov za elektriko z Robotinino platformo

Opolnomočenje porabnikov električne energije z optimizacijo izdatkov za elektriko z Robotinino platformo Datum: 23.4.2018 ob 13. uri Kraj: GZS – Dvorana A Organizator: Robotina d.o.o. in Združenje za inženiring pri GZS Več o dogodku in prijava: https://institutesdt.activehosted.com/index.php?action=social&chash=e369853df766fa44e1ed0ff613f563bd.80

Dan inženiringa podelitev nagrad za najboljše izvedbene projekte

Združenje za inženiring - ZING je podelilo dve nagradi za najboljše izvedbene projekte s področja inženiringa: 1. Za najboljši izvedeni projekt za področje infrastrukture podeli nagrado podjetju: ESOTECH Velenje za projekt: »Celovita oskrba s pitno vodov Šaleški dolini-Naprave za pripravo pitne vode«. 2. Za najboljši izvedbeni projekt s področja energetike podeli nagrado podjetju: RUDIS Trbovlje za projekt: »Izgradnja naprave za razžveplanje dimnih plinov Bloka 6 v TE Šoštanj«.

Arhiv: Strokovni posvet Dan inženiringa podelitev nagrad za najboljše izvedbene projekte

Dan inženiringa je strokovni posvet, namenjen problematiki izvedbenega inženiringa. V okviru dogodka bomo podelili tudi nagrade za najboljše izvedbene projekte članov Združenja za inženiring (ZING), ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije. V ZING so včlanjena najpomembnejša slovenska podjetja, ki se ukvarjajo z inženiringom, predvsem z izvedbenim inženiringom.

Arhiv: Franc Žle in memoriam

Arhiv: Delovne skupine Združenja za inženiring - ZING

Seznam delovnih skupin, ki delujejo v Združenju za inženiring - ZING na različnih strokovnih področjih.

Arhiv: Delovne skupine Združenja za inženiring - ZING

Seznam delovnih skupin, ki delujejo v Združenju za inženiring - ZING na različnih strokovnih področjih.