Novice


Združenje za svetovalni inženiring na strokovnem posvetu o prihodnosti investicij, kadrovskih problematikah in gradbeni zakonodaji

Združenje za svetovalni inženiring v okviru Gospodarske zbornice Slovenije je 13. maja 2022 organiziralo strokovni posvet na temo prihodnosti investicij in svetovalnega inženiringa v investicijskem procesu. Osrednja tema je potekala o novostih digitalizacije, kako bo z njo v prihodnosti, o kadrovskih problematikah in gradbeni zakonodaji.

Arhiv: 10. seja strateškega sveta za investicije in gradbeništvo SSIG

Poudarki 10. seje STRATEŠKEGA SVETA O INVESTICIJAH IN GRADBENIŠTVU, ki je potekala 6. oktobra 2021 na GZS Ljubljana.

Arhiv: ZAKLJUČKI POSVETA Komunalne čistilne naprave (KČN) do 2.000 PE

Združenje za svetovalni inženiring (ZSI) pri GZS je v sodelovanju z ARSO prvič organiziralo strokovni posvet na temo Komunalnih čistilnih naprav (KČN) do 2.000 PE.

Arhiv: Predstavitev osnutka Dolgoročne podnebne strategije Slovenije do leta 2050

Kakšni strateški sektorski cilji so predvideni bo predstavil mag. Andrej Vizjak, minister za okolje in prostor, s sodelavci. Vljudno vabljeni na dogodek, ki bo potekal preko spletne platforme v petek, 25. septembra od 13. do 15. ure.

Arhiv: Zaključki 3. strokovnega posveta

Združenje za svetovalni inženiring (ZSI) pri GZS je po posvetih v letu 2015 in 2017, dne 25. oktobra 2019 pripravilo tretji strokovni posvet. Na strokovnem posvetu je bilo poleg devetih predstavljenih strokovnih prispevkov, izvedena tudi okrogla miza.

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.