Zapri

Novice


Arhiv: Trening motivacije: Stres na delovnem mestu je mogoče obvladati!, 26.2.2013

 Popust za člane GZS 

SVETOVNI KNOW HOW S PODROČJA SREČE IN USPEHA V ENEM SAMEM PROGRAMU

Vabimo vas na trening motivacije -

STRES NA DELOVNEM MESTU JE MOGOČE OBVLADATI!

ki bo v torek, 26. februarja 2013, od 13. do 15. ure, 
v predavalnici GZS Območne zbornice Posavje, Bohoričeva 9, Krško

Do zdaj je stres povezan z delom veljal za nekaj neobvladljivega in nedefiniranega. Pojav, s katerim je treba živeti in potrpeti in v zvezi z njim ni mogoče nič narediti.

Z novo miselnostjo – tako, ki je ljudem razumljiva lahko zaposleni spremenijo odnos do dela, prevzamejo odgovornostza svoje počutje in zdravje. Z ozaveščanjem, da je vsak posameznik pomemben člen organiziranega ekosistema se vzpostavi ravnovesje, spoštovanje ter zaupanje.

Sposobnost shajanja s seboj in s svojo okolico je veščina, ki je ključna za uspeh. Kdor dobro shaja s seboj, ima dobro samopodobo in živi življenje skladno s svojimi željami.

Na predavanju boste izvedeli kako v petih korakih pridete nazaj do svoje ustvarjalne moči.

To pomeni, da spoznate :

  • Naravne zakonitosti, ki vam bodo v oporo pri vašem razvoju
  • Kako upravljate s svojimi mislimi, razpoloženji in čustvi
  • Pomen odnosov z drugimi ljudmi
  • Pot do spoznanja sebe in sprejemanja sebe takšne kot smo
  • Program DELETE , ki vam bo pri tem v pomoč. Več informacij na www.beyou.si

Če želimo spremeniti dosedanje obnašanje – staro navado, je potrebno iti čez proces, kjer se bomo zopet naučili poslušati svoje želje in razviti sposobnost zaupanja v lastno vrednost.

Ne samo vedeti, ampak to res početi …to je miselnost,
ki vodi k uspehu tudi v trenutnih časih!
NAREDITE PRVI KORAK!

DELAVNICO BO VODILA
Florence Maria Bratuž, dipl.org. kadrovskih in izobraževalnih procesov. Po naravi je odprt in pozitiven motivator. Njena naloga je predvsem ozaveščanje in informiranje ljudi, ki potrebujejo osebnostni razvoj in trening, saj se stvari same od sebe ne bodo obrnile na bolje - potreben je osebni angažma.
Zato so njene delavnice kot samostojna enota: dajejo energijo, silijo k razmišljanju in motiviranju ali pa kot odlična motivacija omogočajo vstop v resnejši in trajnostni trening socialnih kompetenc po metodi Adler Social Coaching.

KOTIZACIJA IN PRIJAVE

  • za člane GZS: 60,00 EUR (DDV vključen)
  • za nečlane: 96,00 EUR (DDV vključen)

*** Kotizacijo ob potrditvi izvedbe izobraževanja nakažite na poslovni račun GZS številka 02924-0017841495, sklic 3040 + matična številka podjetja.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Eventualne odjave sprejemamo do 22.2.2013 do 12. ure na naš e-naslov, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacijo zaračunamo v celoti oziroma je ne vračamo.

Vljudno vabljeni!

Fotogalerija

 

Arhivi