Regionalna zbornica Gorenjska
Vajeništvo

Novice

Mandeeps Urejanje novic

Arhiv: Overitev listin

OVERITEV LISTIN ZA UPORABO V MEDNARODNEM PROMETU


Na Gospodarski zbornici Slovenije overjamo listine, ki jih podjetja potrebujejo pri mednarodnem poslovanju. Storitev izvajamo v Ljubljani in na 12 regijskih izpostavah.

Z overitvijo potrjujemo dejstvo, da je podjetje, ki je izdajatelj listine, član Gospodarske zbornice Slovenije. Z overitvijo se ne potrjuje resničnost vsebine listine ali drugih dejstev. GZS ne prevzema odgovornosti za vsebino listine, na kateri potrdi članstvo podjetja v GZS.

Pogoj za potrditev listine je članstvo v GZS.

Listine, ki jih potrjujemo so npr. izvozne fakture, ceniki, poslovna vabila, pogodbe o sodelovanju in druge listine, ki se uporabljajo v mednarodni trgovini.

Potrditev listine s strani GZS je običajno pogoj za sklenitev posla s strani partnerja v tuji državi. Lahko pa se izda tudi samoiniciativno na predlog slovenskega podjetja. Overjena listina oziroma potrditev članstva s strani GZS je za tuje partnerje pokazatelj verodostojnosti listine in zaupanja v podjetje. 

Postopek overitve:

1.     Na GZS oddate v potrditev željeno listino in kopijo za GZS. Listino lahko oddate osebno ali po e-pošti v času uradnih ur.
2.     Storitev je plačljiva po veljavnem ceniku.
3.     Storitev se izvede takoj. 

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.