Novice


Arhiv: Povabilo na strokovno srečanje "Zdrav menedžment za zdravje v podjetju"

Zavod za zdravstveno varstvo Nova Gorica vabi na vsakoletno nacionalno srečanje mreže za promocijo zdravja pri delu. Tokrat bo srečanje v Novi Gorici, tematika bo zelo zanimiva - povezana z zdravjem menedžmenta. Predavali bodo strokovnjaki Kliničnega inštituta za medicino dela, prometa in športa iz Ljubljane. Udeležba je brezplačna! Več informacij je v pripetem vabilu. OZ Postojna

Arhiv: Poziv podjetjem za udeležbo na promociji Notranjsko kraške regije

V letošnjem letu se na oglasnih mestih GZS promovirajo slovenske regije in podjetja iz posamezne regije. Na ta način želimo slovenski poslovni javnosti predstaviti Notranjsko-kraško regijo z gospodarskega stališča ter hkrati ponuditi možnost promocije podjetjem. Promocija Notranjsko-kraške regije bo v času od 25.10.2010 do 06.11.2010 v poslovni stavbi Gospodarske zbornice Slovenije, Dimičeva 13 v Ljubljani. Vljudno vabljeni.

Arhiv: Predstavitev razpisov 7. okvirnega programa - Raziskave v korist MSP in združenj MSP

Center za razvoj in prenos znanja Univerze na Primorskem in UP ZRS Center za sodelovanje z gospodarstvom vas vljudno vabina na Predstavitev razpisov 7. okvirnega programa - Raziskave v korist MSP in združenj MSP, ki bo v petek, 24. septembra 2010 ob 10.00 uri v knjižnici UP Znanstveno-raziskovalnega središča Koper, Geribaldijeva ulica 1, Koper. Vljudno vabljeni.

Arhiv: Seminar: Na kaj moramo biti pozorni že med letom, da bo naša davčna bilanca izdelana v skladu z davčno zakonodajo, 30.09.2010

Seminar: Na kaj moramo biti pozorni že med letom, da bo naša "davčna bilanca" izdelana v skladu z davčno zakonodajo (30.09.2010 na OZ Postojna, Cankarjeva 6, Postojna). Seznanili se boste z najpogostejšimi napakami, ki jih delajo davčni zavezanci pri evidentiranju svojih poslovnih dogodkov in kasneje pri sestavljanju "davčne bilance"

Arhiv: 3. RAZVOJNA KONFERENCA

V torek, 22. junija 2010 s pričetkom ob 9.00 uri je v Veliki dvorani Jamskega dvorca v Postojni potekala 3. razvojna konferenca Notranje-kraške regije pod naslovom: EKO-INOVACIJE: Inovacije za trajnostni razvoj Namen razvojne konference je bil: - predstaviti potencial (eko)inoviranja za razvoj gospodarstva in širše; - predstaviti obstoječe podporno okolje za razvoj gospodarstva in (eko)inoviranja; - udeležence spodbuditi k razmisleku o lastni aktivnosti pri spodbujanju regijskega gospodarskega razvoja; - pridobiti povratne informacije udeležencev glede navedenih tem; - nuditi možnost za povezovanje različnih gospodarskih akterjev - predstavitev in podelitev Priznanj za najboljše inovacije v Notranjsko kraški regiji za leto 2009

Arhiv: 3. Razvojna konferenca in podelitev priznanj za najboljše inovacije v regiji za leto 2009

22. junija 2010 organizira GZS OZ Postojna v sodelovanju z RRA NKR 3. razvojno konferenco z naslovom: EKO-INOVACIJE: Inovacije za trajnostni razvoj. Podeljena bodo tudi priznanja za najboljše inovacije v Notranjsko-kraški regiji za leto 2009.

Arhiv: Seminar: Izterjava dolga preko sodišča in E - izvršba, Postojna 10. junij 2010

Seminar: Izterjava dolga preko sodišča in E-IZVRŠBA - Postojna, 10. junija 2010. Na seminarju boste spoznali, kako lahko samostojno, hitro, uspešno in z nižjimi stroški dosežete poplačilo svojih terjatev oz. izpeljete sodno izterjavo.

Arhiv: Delavnica Vi sprašujete, mi odgovarjamo: Prožne oblike zaposlovanja in alternativno reševanje sporov pred Stalno arbitražo pri GZS, Postojna 07.05.2010

NE ZAMUDITE SAMO ŠE DO JUTRI JE ROK ZA PRIJAVO na delavnico Prožne oblike zaposlovanja in alternativno reševanje sporov pred Stalno arbitražo pri GZS, ki bo v Postojni v petek, 07.05.2010. Delavnica bo tudi priložnost za izmenjavo mnenj in stališč ter morebitnih vprašanj glede novosti Predloga zakona o malem delu in ostalih napovedanih novostih s področja delovnih razmerij in urejanja trga dela. Udeleženci bodo brezplačno prejeli tudi novo publikacijo Alternativno reševanje delovnopravnih sporov s podporo socialnega dialoga.

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.