Združenje kovinskih materialov in nekovin

 

Zakaj biti član ?


Članom poleg možnosti aktivnega sodelovanja pri oblikovanju in uveljavljanju stališč gospodarstva v delovnih skupina in strateških svetih GZS nudimo tudi številne storitve iz najrazličnejših področij poslovanja ter ponujamo številne ugodnosti.

 Aktivnosti s področja internacionalizacije

Posebej zanimiva za vas so prav gotovo »ena na ena« svetovanja o priložnostih in vstopanju na nove tuje trge, ki jih izvajajo naši svetovalci v okviru programa Go International Slovenija. Kot član GZS se boste lahko udeležili sredinih mreženj na GZS, ki potekajo vsako prvo sredo v mesecu. Pri vstopanju na tuje trge vam lahko izdatno pomagamo tudi v okviru naših interesnih skupin in poslovnih svetov usmerjenih na  specifične trge (Rusija, Indija, Turčija, Iran, ...).

Brezplačno pravno in poslovno svetovanje

Izkoristite 2 uri brezplačnih svetovanj strokovnjakov letno posameznih vprašanjih s področij statusnega, izvršilnega, insolvenčnega prava, javnih naročil, zaščite intelektualne lastnine, alternativnega reševanja sporov in financ. Svetujemo vam lahko tudi glede priprave pogodbe s partnerjem. Z vašimi vprašanji se lahko obrnete tudi na 26 strokovnjakov z 12 različnih področij svetovalnega centra Infopika. Ti bodo brezplačno odgovorili na pet vaših vprašanj letno. 

Svetovanja, izobraževanja, mreženja ter lobiranje s področja varstva okolja

Na okoljskih področjih, ki so pomembna za gospodarstvo, nudimo informacije in nasvete. Pri tem posebej izpostavljamo področje ravnanja z odpadki, embalažo in odpadno embalažo, električne in elektronske opreme, izrabljenih gum, industrijskega onesnaževanja, okoljskih dajatev, hlapnih organskih snovi, emisij toplogrednih plinov in okoljevarstvenih dovoljenj. Vabimo vas, da se aktivno vključite v delovne skupine s področja industrijskega onesnaževanja, odpadkov in drugih okoljskih vsebin.

Članstvo pa vam seveda omogoča še bistveno več najrazličnejših produktov in storitev, ki jih lahko izkoristite.
O njih najdete več informacij na spletni strani
GZS.
O vseh novih produktih in storitvah, ki jih bomo uvedli pa vas bomo sproti obveščali.

Pristopna izjava

Združenje kovinskih materialov in nekovin s svojim delovanjem zastopa, povezuje in ščiti interese svojih članov ter z njimi tesno sodeluje.
Članstvo v Združenju kovinskih materialov in nekovin v poslovnem okolju predstavlja pomembno prednost in referenco.

Pristopni obrazec 

Izpolnjen pristopni obrazec pošljite na naslov:

GZS Združenje kovinskih materialov in nekovin
Dimičeva 13
1504 Ljubljana


Avtor: Združenje kovinskih materialov in nekovin

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.