Novice


Arhiv: Kako se prijaviti na EU razpise

Vsak odgovorni vodja svoje organizacije veliko svojega časa namenja razvoju novih ali izboljšavi obstoječih storitev, usposabljanju zaposlenih in iskanju finančnih virov za navedene aktivnosti. Samo tako je organizacija lahko uspešna v svojem okolju, raste in privablja nove uporabnike. Evropska sredstva so trenutno eden od najbolj dostopnih virov financiranja oziroma bodo to postala v drugi polovici leta 2014. Odgovorni vodja bo zato poskrbel, da bo njegova organizacija na razpisne priložnosti pravočasno in odlično pripravljena. Dejstvo je, da je konkurenca na razpisih vedno bolj neusmiljena, verjetnost uspeha pa nizka. Vendar pa določenemu odstotku prijaviteljevna razpisih zelo pogosto uspe.

Vas zanima kako razmišljati, da bi uspelo tudi vam? Pridružite se nam na delavnici

KAKO SE PRIJAVITI NA EVROPSKE RAZPISE

ki bo v sredo, 2. julija 2014 ob 10,00 uri

na GZS,Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana D/medetaža

Na delavnici boste na osnovi strokovnega znanja, praktičnih primerov in številnih izkušnjah izvedeli, kaj lahko storite sami, da pridobite evropska nepovratna sredstva. Predavanje je primerno za organizacije, ki se s pridobivanjem EU sredstev šele spoznavajo in tiste, ki na razpisih morebiti niso bili uspešni.

Predstavili vam bomo:

  • Trenutno stanje v Sloveniji in EU
  • Kako razmišlja uspešni EU projektni vodja?
  • Vse se začne z idejo – kako jo opredeliti?
  • Kje poiskati informacijo o EU razpisih?
  • Kako pripravimo okvir evropskega projekta?
  • Kako najdemo zanesljive projektne partnerje?
  • Pogled skozi očala ocenjevalca

Delavnico bo vodil Kristjan Zemljič, direktor podjetja OdobrenO, ki se ukvarja z razvojem naprednih idej in pridobivanjem finančnih sredstev za večjo konkurenčnost podjetij. Je mednarodno certificiran strokovnjak za pripravo in vodenje EU projektov (ECQA Certified EU Project Manager & Trainer, ILM ELITE certificate). V 10-letih svojega dela je deloval tako v vlogi razpisovalca EU sredstev kot prijavitelja in izvajalca EU projektov. Specializiran je za pripravo mednarodnih projektov s področja razvoja, raziskav, izobraževanja in kulture ter ima večletne izkušnje s finančnim vodenjem ESS projektov. Podjetje OdobrenO je tudi samo prejemnik evropskih sredstev in sodeluje v mednarodnem projektu Entrepreneur 2.0.

Kotizacija za udeleženca:

Za člane GZS : 50 € + DDV

Za nečlane: 70 € + DDV

Za vsakega nadaljnjega udeleženca iz istega podjetja vam nudimo 10 % popusta.

Prosimo, da kotizacijo nakažete pred začetkom seminarja na poslovni račun št. 02924-0017841495 odprt pri NLB d.d. Ljubljana sklic 2030- matična številka podjetja. Kopijo potrdila o plačani kotizaciji prinesite s seboj ali pošljite po faksu 01/58 98 100.

Vašo prijavo pričakujemo najkasneje do 24. 6. 2014.

Dodatne informacije so vam na voljo na telefonski številki 01/58 98 313, 58 98 276, Irma Butina in Anica Skubic ali elektronski pošti: irma.butina@gzs.si ali anica.skubic@gzs.si

Delavnico bomo zaključili predvidoma ob 14,00 uri.

Prijavnica

Vabljeni k prijavi!

Irma Butina l.r.
Direktorica, Medijska zbornica


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.