Novice


Arhiv: Seminar o boju proti zamudam s plačili

Generalni direktorat Evropske komisije za podjetništvo in industrijo vas vabi, da si v četrtek, 13. marca 2014, rezervirate čas za brezplačni seminar za obveščanje o boju proti zamudam pri plačilih in o tem, kako se s to težavo spopada evropska direktiva (2011/7/EU). Seminar bo v Hotelu Cubo v Ljubljani.

Veliko malih in srednjih podjetij ima finančne težave zaradi zamud pri plačilih, nekatera žal med čakanjem na plačila tudi propadejo. Seminar je priložnost, da se seznanite z evropsko direktivo, ki med drugim določa, da morajo biti obveznosti med podjetji poravnane v roku 60 dni, obveznosti državnih institucij pa v roku 30 dni. Seminar podjetjem in drugim zainteresiranim javnostim ponuja priložnost, da pridobijo boljše razumevanje težav, povezanih z zamudami pri plačilih, in da se seznanijo z uporabo direktive in prednostmi, ki jih prinaša, hkrati bo to priložnost za vprašanja in razpravo.

PODROBNOSTI O SEMINARJU:

Datum & čas: 
četrtek, 13. marec 2014
09:00-13:30

Kraj dogodka: 

Hotel CUBO
Slovenska cesta 15
1000 Ljubljana

PRIJAVA

Če se želite udeležiti tega dogodka, vas prosimo, da se prijavite z našim orodjem za prijave, ki je na voljo na spletnem mestu http://bit.ly/late-payment-slovenia.

Več informacij: Katja Krumpak, po e-pošti na naslovu late-payment-slovenia@ascent-communications.eu ali na telefonski številki 01/ 200 85 39.

Shrani datum
Letak z informacijami
Brošura

Vljudno vabljeni!


Pripeti dokumenti

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.