Novice


Arhiv: ZDRAVI in ZADOVOLJNI ZAPOSLENI - KLJUČ ZA USPEH

  ZDRAVI in ZADOVOLJNI ZAPOSLENI - KLJUČ ZA USPEH,
ki bo 14.10.2015 od 9.00 do 15.00 na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana A - 1. nadstropje 

Po dogovoru z naročnikom projektov Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) ter Ministrstvom za zdravje (MZ) kot pristojnim organom smo s ciljem izmenjave dosedanjih dobrih praks podjetij in vzpodbudo še drugim združili zaključni dogodek prvega projekta in uvodni dogodek nadaljevalnega.

Dogodek je tako namenjen tako podjetjem, ki so sodelovala v prvem projektu (najuspešnejšim bodo na dogodku podeljeni certifikati oz. pohvale). V drugem delu bodo podane pomembne informacije za vse, ki se bodo vključili v nadaljevalni projekt (ne glede na to, če so sodelovali že v prejšnjem) - udeležba na dogodku je predpogoj za koriščenje nadaljnjih projektnih aktivnosti, saj bo izveden tudi prvi del poglobljenega seminarja na temo kako postati dober motivator za PZDM v podjetju 8drugi del se bo predvidoma odvijal lokalno - po regijah).

Na dogodek ste poleg kemijske industrije (kemija, farmacija, plastika, guma) vabljena tudi podjetja iz drugih predelovalnih dejavnosti (zlasti papirne, tekstilne, živilsko predelovalne industrije, industrija gradbenega materiala, grafičnih dejavnosti).

Promocija zdravja na delovnem mestu namreč ni zgolj zakonska zahteva ampak je dokazano koristna za vse – za zaposlene, za podjetja in zdravstveni oz. zdravstveno zavarovalni sistem.

 

Program

Prosimo izpolnite in oddajte spletno prijavnico najkasneje do 1.10.2015 oziroma do zasedbe mest; informacije: 01 5898401 – Alenka Dovč ali 01 5898257 - Žiga Lampe.

 Osnutek programa je v priponki, ogledate si ga lahko tudi na: https://www.gzs.si/Dogodki/zdravi-in-zadovoljni-zaposleni---kljuc-za-uspeh

 Veselimo se vaše udeležbe! 

Fotogalerija

 

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.