Regionalna zbornica Gorenjska

Novice


Arhiv: Uradne ure - trenutne razmere

KORONAVIRUS

Spoštovani! Zaradi preprečevanja širjenja korona virusa je delo GZS Regionalne zbornice Gorenjska organizirano izključno preko digitalnih kanalov. Prosimo, da nam pošljete vsa vaša vprašanja na spodaj navedene e-naslove.


Predlagamo, da se zaradi nujnosti digitalnega potrjevanja javnih listin čim prej vključite v e-sistem potrjevanja COO obrazcev preko essCert (potrdila o poreklu blaga in potrjevanje drugih listin). 

 

Postopek ni zahteven, potrjen obrazec boste natisnili sami, vsa navodila pa so na povezavi: https://www.gzs.si/skupne_naloge/javna_pooblastila/vsebina/Potrdila-o-poreklu-blagaZa pomoč se lahko prav tako obrnete na spodaj navedene kontakte: spela.lapuh@gzs.si ali mojca.umek@gzs.si

 

Vloge rešujemo po vrstnem redu prejema. Če potrebujete kakšno informacijo oziroma stanje v kateri se nahaja vaša zadeva, vas vljudno prosimo, da nam pošljete elektronsko sporočilo. 

 

Do nadaljnjega v prostorih GZS Gorenjska ne bomo dosegljivi, razen v primeru predhodne najave na telefonsko številko: 04/20 18 300, 04/20 18 303. 

Za vse informacije, vezane na koronavirus, smo vam lahko v pomoč na ažurni spletni na povezavi GZS: https://www.gzs.si/koronavirus

 

Zahvaljujemo se vam za razumevanje!

 

Fotogalerija

 

Arhivi

Prijava na E-novice

Bodite obveščeni o aktualnem dogajanju.