Novice


Arhiv: Seminar: Učinkovito pridobivanje ponudb za kreditiranje pri različnih finančnih inštitucijah s poudarkom na pridobivanju bančnih kreditov, 25.4.2012

 Popust za člane

Vabimo vas na seminar

UČINKOVITO PRIDOBIVANJE PONUDB ZA KREDITIRANJE PRI RAZLIČNIH FINANČNIH INŠTITUCIJAH S POUDARKOM NA PRIDOBIVANJU BANČNIH KREDITOV,

ki bo v sredo, 25. aprila 2012, s pričetkom ob 14. uri,
v predavalnici GZS Območne zbornice Posavje, Bohoričeva 9, v Krškem.

Vas zanima kaj morate vedeti za uspešno pridobitev kredita pri banki in drugje? Katere so najpogostejše napake podjetnika pri pridobivanju ponudb za kreditiranje, kateri so najpogostejši razlogi bank za zavrnitev vlog in kako do investicijskega kredita? Odgovore na vsa zastavljena vprašanja boste dobili na seminarju, prav tako boste lahko primerjali ponudbe različnih bank v Sloveniji.

VSEBINA

  • Bančna ponudba
  • Problemi financiranja podjetij (nasveti, dokumentacija, zavarovanja)
  • Osnovna pravila za podjetja (MSP) pri pridobivanju finančnih virov
  • Ključni dejavniki presoje banke pri odobritvi posla
  • Najpogostejše napake pri finančnih načrtih podjetij

PREDAVATELJICA
Mag. Božena Kramar
, univ.dipl.ekon., samostojna investicijska analitičarka pri banki. Ima 30 let delovnih izkušenj, predvsem v banki. Je dolgoletna ocenjevalka investicijskih programov/poslovnih načrtov za podjetja v Sloveniji in tujini. Je tudi višješolska predavateljica ekonomskih predmetov in izvajalka strokovnih seminarjev na temo financiranja.

CILJNA SKUPINA
Mikro, mala in srednja podjetja ter samostojni podjetniki

KOTIZACIJA IN PRIJAVE

  • za člane GZS OZ Posavje: 72,00 EUR (DDV vključen)
  • za ostale: 120,00 EUR (DDV vključen)

Kotizacijo ob potrditvi izvedbe izobraževanja nakažite na poslovni račun GZS številka 02924-0017841495, sklic 3040 + matična številka podjetja.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Eventualne odjave sprejemamo do 23.4.2012 do 12. ure na naš e-naslov, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacijo zaračunamo v celoti oziroma je ne vračamo.

Vljudno vabljeni!

Fotogalerija





 

Arhivi