Novice


Arhiv: Delavnica: Letna bilanca je odraz vašega podjetja s katerim se boste izkazovali v celem letu 2011

Vabimo Vas na delavnico

LETNA BILANCA JE ODRAZ VAŠEGA PODJETJA
s katerim se boste izkazovali v celem letu 2011,

ki bo

v četrtek, 3. marca 2011, med 13. in 15. uro, na GZS OZ Posavje, Krško

Podjetja se pri poslovanju srečujejo z vse bolj obsežno dokumentacijo. Dokumenti nam pomagajo, da informacijo spremenimo v akcijo. Z njimi tudi komuniciramo. In ker so dokumenti pomemben vir informacij je pomembno, da imamo to v podjetju pravilno urejeno.

Na osnovi tega vas bodo ocenjevale banke in vaši poslovni partnerji. Poskrbite, da bodo takšni, da jih boste s ponosom objavili.

  • Na delavnici bomo več pozornosti namenili danes pogosto zanemarjenemu izkazu – bilanci stanja, ki je danes skoraj pomembnejša od izkaza poslovnega izida.
  • Zelo redko je uporabljen izkaz denarnega toka, ki je zelo pomemben vir informacij.
  • Da boste uspešni pri pridobivanju morebitnih kreditov, poskrbite, da boste imeli dobro izhodišče.

STROKOVNI IZVAJALEC
Aleksander Vegelj, lastnik in direktor družbe T&T AOP d.o.o., z dolgoletno finančno in računovodsko prakso, ki jo je opravljal v podjetju in predsednik Sekcije računovodskih servisov Posavja pri GZS OZ Posavje, Krško.

KOTIZACIJA IN PRIJAVE

  • Za člane GZS OZ Posavje, Krško je delavnica brezplačna,
  • na nečlane je kotizacija 25,00 € + DDV. 

Kotizacijo je potrebno nakazati pred pričetkom delavnice na poslovni račun GZS številka 02924-0017841495, sklic 3040 + matična številka podjetja.
Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Eventualne odjave sprejemamo do 1.3.2010 do 10. ure na naš e-naslov, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacijo zaračunamo v celoti oziroma je ne vračamo.

Vljudno vabljeni!

Fotogalerija





 

Arhivi