Novice


Arhiv: Kako do novih kupcev na trgu Velike Britanije?, 27. 1. 2016

                    

V sodelovanju z Britansko-slovensko gospodarsko zbornico za vas  pripravljamo brezplačni poslovni dogodek

"Kako do novih kupcev na trgu Velike Britanije?"


Na poslovnem dogodku bomo predstavili delovanje zbornice, kakor tudi delili dosedanje izkušnje pri poslovnem povezovanju. Opozorili bomo na ključne faktorje uspeha in tudi značilne napake, ki se nam dogajajo in smo zaradi tega lahko bistveno manj uspešni. Predstavili bomo na kratko planirane aktivnosti BSCC-ja v tem letu in predstavili možnosti sodelovanja za nove člane.

Kdaj in kje?

V sredo, 27. januarja 2016, od 9. do 10.30 ure,
v predavalnici GZS Območne zbornice Posavje, Krško, Bohoričeva 9.

Kdo?

Britansko slovenska gospodarska zbornica (BSCC) deluje v Ljubljani od leta 2008. Trenutno združuje preko 70 članov, pretežno majhnih in srednjih podjetij.  BSCC je del svetovne mreže Britanskih zbornic (BCC), ki delujejo v preko 100 držav po svetu in imajo v Veliki Britaniji preko 40 lokalnih zbornic.
Primarni cilj zbornice je združevati pravne subjekte, ki si želijo pomoči pri poslovnem prodoru na trg Velike Britanije.
BSCC deluje v obeh smereh, saj je preko programa Trade Team, ki ga je lansirala in finačno podrla vlada Velike Britanije (UK Trade & Investment - UKTI), zadolžena za pomoč podjetjem iz Velike Britanije pri iskanju poslovnih priložnosti v Sloveniji. V enaki meri pa pomaga slovenskim podjetjem pri iskanju priložnosti v Veliki Britaniji. 
Članom nudimo pomoč pri isnaku ustreznih partnerjev v njihovih sektorjih delovanja pri čemer uporabljamo široko mrežo operativnih lokalnih partnerjev (BCC in UKTI) po celotni Veliki Britaniji. Pomagamo jim pri pridobivanju pravih informacij, občano podpremo projekte tudi finančno, kot so recimo poslovne poti, obiski sejmov in podobno.
Vsako leto organiziramo poslovno delegacijo slovenskih podjetij v VB, kakor tudi obisk podjetij iz VB v Slovenijo. Tudi ti obiski so deloma subvencionirani s strain BSCC-ja. 

Strokovni izvajalec:

  • Martin Logar, izvršni direktor BSCC

Prijave:

Prijave sprejemamo do 25. 1. 2016 oz. do zapolnitve mest. Obvezno prijavo pošljite na e-naslov oz.posavje@gzs.si oz. izpolnite spodnjo e-prijavnico.

Vljudno vabljeni, da se  nam pridružite!

Fotogalerija

Obrazec za prijavo





 

Arhivi