Novice


Arhiv: Član članu: Kmečka zadruga Krško, z.o.o.

     
Kmečka zadruga Krško, z.o.o.
Rostoharjeva ulica 88
8270 Krško
https://www.klet-krsko.si/
info@klet-krsko.si

 

O podjetju
V svojem okolju smo prisotni že skorajda stoletje. S svojo bogato zgodovino, edinstveno kulturo, miti in legendami ustvarjamo uspešno zgodbo o vrhunskem vinu in vinsko gastronomskih doživetjih
Kot zadruga združujemo skoraj 200 vinogradniških družin in skrbimo, da se tradicija vinogradništva prenaša iz generacije v generacijo. Skupaj s kooperanti si iz leta v leto prizadevamo za najboljše grozdje, iz katerega pridelamo vina, ki odražajo dolenjski vinorodni okoliš. Naša vina vas presenetijo s polnim in sadnim okusom, kar je rezultat dolgoletnih izkušenj in sodobne tehnologije.

Ponudba Član Članu
Članom GZS smo pripravili ponudbo darilnih paketov, ki odražajo našo predanost odličnosti. Zvezde kataloga Podarite svojim najdražjim najboljše so naša vrhunska vina, ki so pridelana z občutkom in mislijo na ljudi, ki nam veliko pomenijo. V družbi izbranih dobrot in izdelkov lokalnih pridelovalcev odsevajo pristnost in energijo tukajšnje butične regije Posavje.
>>> Dostop do kataloga.
Po predhodnem dogovoru za vas uredimo:

  • pripravo in aranžiranje paketov
  • personalizacijo
  • dostavo na naslove oseb/podjetij, ki jih želite obdariti

Vsakega od paketov izdelkov lahko prilagodite svojemu okusu: zamenjate vino, spremenite izbor dobrot ali embalaže. Za vas izvedemo celoten proces priprave in distribucije.
Za pripravo ponudbe in dodatne informacije smo vam na voljo:
tel: 07 48 82 510
email: narocila@klet-krsko.si 

Vabljeni tudi v našo vinoteko Turn (Rostoharjeva 88, Krško), kjer bomo skupaj z vami pripravili darila povsem po vaših željah in okusu vaših najdražjih.
Pričakujemo vas od ponedeljka do petka, med 7. in 15. uro.
Med 24. 11. in 30. 12. pa smo vam na voljo po prazničnem delovnem času: od ponedeljka do četrtka – med 7. in 15. uro, ob petkih – med 7. in 18. uro, ob sobotah – med 9. in 13. uro.

 

 

Fotogalerija





 

Arhivi