Novice


Arhiv: Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko/študijsko leto 2014/2015

Javni poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko/študijsko leto 2014/2015

Prijavo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko oziroma študijsko leto 2014/2015 oddajo vsi delodajalci, ki želijo dijakom oziroma študentom podeliti kadrovsko štipendijo s šolskim oziroma študijskim letom 2014/2015.

Zakaj objaviti potrebo:

  • informiranje učencev, dijakov in študentov o vseh razpoložljivih kadrovskih štipendijah pred izbiro izobraževanja in s tem podporo njihovemu odločanju za izobraževanje glede na potrebe na trgu dela,
  • ponuditi delodajalcem enotno oddajanje potreb po kadrovskih štipendistih in promocijo potreb med učenci, dijaki in študenti.

Potrebe po kadrovskih štipendistih delodajalci (oz. njihov pooblaščeni predstavnik) oddajo preko spletne strani sklada www.sklad-kadri.si tako, da se prijavijo v spletni klub sklada in oddajo potrebe v okviru Izmenjevalnice. Navodila kako oddati potrebo v Izmenjevalnici dobite tukaj.

Rok za oddajo potreb je do vključno 31. januarja 2014.

Delodajalci, ki nameravajo sofinanciranje kadrovskih štipendij uveljavljati pri regionalnih razvojnih agencijah (RRA) v okviru regijskih štipendijskih shem (RŠS), lahko svoje potrebe prijavijo na spletnem obrazcu posameznega RRA. V takih primerih bo potrebe delodajalca skladu, v imenu delodajalcev, opravila RRA.

Dodatne informacije v povezavi z javnim pozivom ter novim zakonom o štipendiranju so na voljo na skladu preko e-poštnega naslova kadrovske@sklad-kadri.si oziroma na telefonski številki 01 434 10 80 vsak delovni dan med 9. in 12. uro, ob sredah tudi med 14. in 16. uro.

Fotogalerija





 

Arhivi