Novice


Arhiv: Delavnica: Motivacisjki trening - osebno moramo rasti!, 23.4.2012

 Popust za člane GZS 

SVETOVNI KNOW HOW S PODROČJA SREČE IN USPEHA V ENEM SAMEM PROGRAMU

Zgolj vedeti, kako bi lahko živeli srečno in uspešno, je premalo.
To je potrebno znati in tudi uporabljati. Vsak dan.

Vabimo vas na

MOTIVACIJSKI TRENING - Osebno moramo rasti!

ki bo v ponedeljek, 23. aprila 2012, od 13. do 15. ure, 
v predavalnici GZS Območne zbornice Posavje, Bohoričeva 9, Krško

STE UJETI V ZAČARANEM KROGU?
Kaj lahko v tem novem okolju stori posamezno podjetje? Kako prestrukturirati vrednote, jih začeti udejanjati in živeti na poti sreče in uspeha? Z razvojem socialnih kompetenc.
Socialne kompetence so sposobnost shajanja s seboj in s svojo okolico. Kdor dobro shaja s seboj, ima dobro samopodobo in živi življenje skladno s svojimi željami in poslanstvom – z ozaveščanjem, da je vsak posameznik pomemben člen organiziranega ekosistema se vzpostavi ravnovesje, spoštovanje ter zaupanje.

Če želimo spremeniti dosedanje obnašanje – staro navado, je potrebno iti čez proces, kjer se bomo zopet naučili poslušati svoje želje in razviti sposobnost zaupanja v lastno vrednost.

Naloga trenerke je, da v zaposlenih vzbudi drugačen pogled na situacijo. Turbulentni časi niso le vir problemov - so tudi vir mnogih priložnosti. Zaposleni lahko prepoznajo priložnosti, če imajo pravo miselnost - takšno, ki jim bo dovolila sprejeti odgovornost, vzbudila pripravljenost na sodelovanje in osredotočenost v zadovoljstvo kar največjega števila kupcev. Ko enkrat vzamemo vajeti v svoje roke in ne obtožujemo drugih za svoj neuspeh, je to vstopnica na poti do osebnega in poslovnega uspeha - uspešni poslovneži se namreč dobro zavedajo, kako ima zagrenjen delavec, uničujoč vpliv nase in na vse v svojem neposrednem delovnem okolju - naloga gospe Florence je, da to prepreči.

VSEBINA TRENINGA

  • Narava kot celota, tim kot celota
  • Različnost posameznikov kot prednost
  • Notranji osebnostni kompas
  • Osebnostna integriteta zahteva odložitev mask

To je miselnost, ki vodi k uspehu tudi v trenutnih časih!

DELAVNICO BO VODILA
Florence Maria Bratuž, dipl.org. kadrovskih in izobraževalnih procesov. Po naravi je odprt in pozitiven motivator. Njena naloga je predvsem ozaveščanje in informiranje ljudi, ki potrebujejo osebnostni razvoj in trening, saj se stvari same od sebe ne bodo obrnile na bolje - potreben je osebni angažma.

Zato so njene delavnice kot samostojna enota: dajejo energijo, silijo k razmišljanju in motiviranju ali pa kot odlična motivacija omogočajo vstop v resnejši in trajnostni trening socialnih kompetenc po metodi Adler Social Coaching.

KOTIZACIJA IN PRIJAVE

  • za člane GZS: 60,00 EUR (DDV vključen)
  • za nečlane: 96,00 EUR (DDV vključen)

*** Kotizacijo ob potrditvi izvedbe izobraževanja nakažite na poslovni račun GZS številka 02924-0017841495, sklic 3040 + matična številka podjetja.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Eventualne odjave sprejemamo do 20.4.2012 do 12. ure na naš e-naslov, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacijo zaračunamo v celoti oziroma je ne vračamo.

Vljudno vabljeni!

Fotogalerija





 

Arhivi