Novice


Arhiv: Seminar: Vse o prisilni poravnavi na enem mestu, 29.2.2012

Vabimo vas na brezplčani seminar
"VSE O PRISILNI PORAVNAVI NA ENEM MESTU",

ki bo v sredo, 29. februarja 2012, med 10. in 15. uro,
v predavalnici GZS Območne zbornice Posavje, Bohoričeva 9, Krško.
 

Vabimo vas na seminar, na katerem vam bodo predstavniki družbe Taxgroup d.o.o. predstavili, kako se dobro in pravočasno pripraviti na postopek prisilne poravnave in kakšne posledice ima ta postopek na poslovanje družbe. Seminar je namenjen predvsem poslovodjem, nadzornikom in lastnikom družb, ki se soočajo z insolventnostjo. Njihovi strokovnjaki so za vas pripravili celovit pregled uporabnih in kvalitetnih informacij, zlasti:

  • Kaj storiti ob blokadi transakcijskih računov?
  • Kdaj razglasiti insolventnost družbe?
  • Kako poslovati po razglasitvi insolventnosti?
  • Kakšna plačila se lahko vršijo po razglasitvi?
  • Kdaj je možna prisilna poravnava?
  • Kakšna je vsebina načrta finančnega prestrukturiranja?
  • Kdaj začeti s stečajnim postopkom?
  • Kaj se zgodi s prisilno poravnavo po vloženem predlogu stečajnega postopka?
  • Kako deluje upniški odbor?
  • Odškodninska odgovornost članov poslovodstva, nadzornega sveta, lastnikov?
  • Posebnosti (gradbeništvo, tekstilna in predelovalna industrija, prevozništvo, dobava električne energije, rudarstvo,…)
 
ŠE VEDNO NE VESTE, ČE BI SE UDELEŽILI SEMINARJA?
Zaradi nastale situacije na gospodarskem trgu je bilo izvedenih veliko insolventnih postopkov. Preden se bo stanje izboljšalo, bo takih postopkov še veliko, zato bodite nanje pripravljeni.
 
O IZVAJALCIH
Družba Taxgroup d.o.o. je vodilna slovenska svetovalna hiša, ki združuje vrhunske strokovnjake z bogatimi izkušnjami pri svetovanju v postopku prisilne poravnave. Priporočamo vam obisk našega seminarja, kjer boste pridobili praktične napotke, kako pravočasno in pravilno ravnati v zaostrenih finančnih razmerah v podjetju in v okoliščinah insolventnosti.

Poleg vseh navedenih odlik se družba TAXGROUP d.o.o. lahko pohvali z uspešnim in vsestranskim kadrom, saj zaposluje stečajnega upravitelja, pooblaščeno revizorko, pooblaščeno ocenjevalko vrednosti podjetij, pravni, davčni, finančni in računovodski oddelek, ki s svojimi pridobljenimi izkušnjami pokrivajo celotno področje postopkov insolventnosti in prisilne poravnave.

TERMIN
Seminarja se lahko udeležite v sredo, 29. februarja 2012, s pričetkom ob 10. uri v predavalnici GZS Območne zbornice Posavje, Bohoričeva 9 v Krškem. Uradni del seminarja bo trajal do predvidoma 14.30. Po končanem seminarju bodo svetovalci na voljo tudi za individualne razgovore z zainteresiranimi udeleženci.

PODROBNEJŠA VSEMINA SEMINARJA

KOTIAZCIJA
Udeležba na seminarju je brezplačna!
Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Eventualne odjave sprejemamo do 27.2.2012 do 12. ure na naš e-naslov.

Vljudno vabljeni!

Fotogalerija





 

Arhivi