Novice


Arhiv: Seminar: Kako napisati dober poslovni načrt?, 22.10.2010

Vabimo vas na seminar

KAKO NAPISATI DOBER POSLOVNI NAČRT?,

v petek, 22. oktobra 2010 od 9.30 ure dalje,
v predavalnici GZS Območne zbornice Posavje, Bohoričeva 9 v Krškem.

"Podjetništvo pomeni vse dejavnosti posameznega podjetnika, ki vodijo od tržne potrebe, ki pomeni tržno priložnost, prek organiziranja, pridobivanja in kombiniranja vseh potrebnih virov do uresničitve poslovne priložnosti. Da bi podjetnik kar najbolj zmanjšal različna tveganja, podjetnik načrtuje svoj posel in se dobro pripravi na izzive samostojnega posla. Vse navedeno podjetnik opredeli v poslovnem načrtu (v nadaljevanju PN).  Bistvo PN ni samo strokovna plat, temveč vaša domiselnost pri izbiri posla in reševanju dilem."

VSEBINA SEMINARJA:

  • pojem in koristi poslovnega načrta,
  • sestavni deli poslovnega načrta,
  • priprava oz. oblikovanje idej,
  • razlaga posameznih poglavij s poudarkom na praktičnih primerih.

CILJI:

  • je vodič za management in planiranje poslovanja,
  • je sredstvo razvoja,
  • usposabljanje podjetnika (preućevanje posla, trga, ipd.)
  • dokument za pridobivanje finančnih sredstev (prepričljivost za vlagatelje).

SEMINAR BO VODILA:
mag. Božena Kramar, samostojna investicijska analitičarka pri banki. Ima 28 let delovnih izkušenj, predvsem v banki. Je dolgoletna ocenjevalka investicijskih programov/poslovnih načrtov za podjetja v Sloveniji in tujini. Je tudi višješolska predavateljica ekonomskih predmetov in izvajalka strokovnih seminarjev na temo financiranja.

KOTIZACIJA IN PRIJAVE:
Za člane GZS-Območne zbornice Posavje znaša kotizacija 100 EUR + DDV na udeleženca, za nečlane 165 EUR + DDV in vključuje udeležbo, gradivo in pogostitev. Kotizacijo je potrebno nakazati pred pričetkom seminarja na poslovni račun GZS številka 02924-0017841495, sklic 3040 + matična številka podjetja.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Eventualne odjave sprejemamo do 20.10.2010 do 10. ure na naš e-naslov, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacijo zaračunamo v celoti oziroma je ne vračamo.

VLJUDNO VABLJENI!

Fotogalerija





 

Arhivi