Novice


Arhiv: OZ Posavje: Pedagoško – andragoško usposabljanje mentorjev v podjetjih, 1. in 5.3.2010

                    

PEDAGOŠKO - ANDRAGOŠKO USPOSABLJANJE
MENTORJEV V PODJETJIH

na GZS Območni zbornici Posavje, Krško

Zaradi izjemnega interesa razpisujemo še en termin za pedagoško - andragoško usposabljanje mentorjev.

Zakon o višjem strokovnem izobraževanju (Ur. l. RS, št. 86/04, 50. člen) postavlja določila na področju povezovanja izobraževanja in dela. Po zakonodaji sta tako nosilca poklicnega in strokovnega izobraževanja šola in podjetje, postopek verifikacije je obvezen za vse delodajalce, ki praktično izobražujejo študente v višjem strokovnem izobraževanju.

Gospodarska zbornica Slovenije je novembra lani objavila na spletni strani www.gzs.si materialne in kadrovske pogoje kot tudi vse potrebne obrazce ter vzorce pogodb, dodane so še  pravne podlage in opisan postopek verifikacije podjetij.

Delodajalci morajo biti pozorni na izpolnjevanje pogoja o pedagoško-andragoški usposobljenosti, ki je obvezen pogoj za mentorja praktičnega izobraževanja.

Da bi spodbudili posavska podjetja k vpisu v register in hkrati omogočili mentorjem cenovno ugodno pridobitev pedagoško andragoške izobrazbe, v sodelovanju s Centrom za poslovno usposabljanje pri GZS organiziramo dvodnevno delavnico za usposabljanje mentorjev, ki bo


v ponedeljek, 1. marca in v petek, 5. marca 2010,
med 9. in 16. uro,
v prostorih GZS Območne zbornice Posavje, Krško.

Organizacijski podatki:
Usposabljanje bo izvedeno v obliki delavnic, 2 krat po 8 andragoških ur, termin izvedbe 1. in 5. marec 2010. Program izvajajo strokovnjaki, ki imajo poleg strokovne usposobljenosti tudi bogate praktične izkušnje pri posredovanju znanj. 
Glede na strukturo udeležencev bodo predavatelji prilagodili tudi vsebino.

Cena usposabljanja:
Cena usposabljanja na osebo je 225,00 EUR + 20% DDV in vključuje: stroške predavateljev,  delovno gradivo, uporabo tehničnih pripomočkov,  2 x kosilo in napitke ter potrdilo o udeležbi na usposabljanju.
Kotizacijo boste poravnali po prejetem računu.

Število mest je omejeno,  prijave sprejemamo do zapolnitve mest, odjave možne do 25.2.2010 do 10.00 ure na naš e-naslov, pri kasnejših odjavah ali neudeležbi kotizacijo zaračunamo v celoti oziroma je ne vračamo.

Več informacij:
GZS OZ Posavje, Krško, tel.št.: 07/490 10 60, e-naslov: oz.posavje@gzs.si.

Fotogalerija

 

Arhivi