Novice


Arhiv: Projekt NAPREJ: januarske novice

www.naprej.eu

Vstopili smo v novo leto!

V okviru projekta NAPREJ se bodo v novem letu odvijale številne aktivnosti. Pripravljajo se novi seminarji, regijski posveti, članki in obilo svežih vsebin na spletnem portalu za zaposlene.

Še naprej nas spremljajte na spletni strani: www.naprej.eu

Vse dobro in naj bo leto 2019 čudovito!

Prazniki so lahko stresni. Si vzamete dovolj časa za počitek in regeneracijo?

Če želite izvedeti, zakaj je pomembno poskrbeti za počitek, preberite kratek članek na spodnji povezavi: https://www.naprej.eu/clanki/ali-ste-vedeli-da-predolgo-odlasanje-s-pocitkom-po-delu-krajsa-vaso-zivljenjsko-dobo/

Začetek leta je pravi čas, da razmislimo o svojem življenju in si postavimo nove cilje oziroma sprejmemo novoletne zaobljube.

Ste si jih že zadali? Več o tem, kako uspešno postaviti cilje v novem letu na: http://www.iri-lj.si/gradivo/clanki/129-novoletne-zaobljube-od-besed-k-dejanjem

Izšel je nov priročnik!

 

V okviru projekta NAPREJ je nastal priročnik Programa celovite podpore podjetjem za obvladovanje in preprečevanje psihosocialnih dejavnikov tveganja (Program PSDT), ki vam lahko pomaga pri ohranjanju in krepitvi duševnega zdravja zaposlenih.

 

Brezplačno si ga lahko prenesete na spodnji povezavi:

https://www.naprej.eu/gradivo/prirocnik-programa-psdt/

 

Ali ste vedeli?

Mednarodna organizacija dela (ILO), katere glavna naloga je delovati na področju izboljšanja socialne pravičnosti in statusa delavcev po svetu, v letu 2019 obeležuje 100-letnico ustanovitve. Iz tega razloga napoveduje številne aktivnosti in dogodke, ki se bodo vrstili čez vse leto.

Več na:

https://www.ilo.org/global/about-the-ilo/multimedia/video/institutional-videos/WCMS_644262/lang--en/index.htm

 

Fotogalerija

 

Arhivi