Novice


Arhiv: Vprašalnik: Potrebe po kadrih

Z veseljem vam sporočamo, da je posavsko gospodarstvo v minulem letu poslovalo izjemno. Dodatno se lahko na področju kadrov veselimo, da je na osnovi skupnih prizadevanj v regiji znova zaživelo vajeništvo za poklic strojni mehanik, ki se že izvaja v 7 podjetjih. Kljub temu pa nas skrbi pomanjkanje ustreznih kadrov za delo v podjetjih na vseh ravneh, še zlasti se čuti pomanjkanje interesa za delo v proizvodnji. Vrzel je zaskrbljujoča in na naši zbornici tej problematiki že namenjamo posebno pozornost. 

V sklopu številnih aktivnosti pod okriljem Zavezništva za mlade in projekta Podjetna 9ka, vas prosimo,  če v sodelovanju z odgovornim za kadre v vašem podjetju izpolnite priloženo anketo, s katero  sodelujete pri izdelavi projekcije kadrovskih potreb in nabora poklicev, ki bodo mladim omogočali po končanem šolanju takojšnjo zaposlitev, posavskemu gospodarstvu nadaljnjo perspektivo, regiji pa nadaljnji uspešen razvoj. 

VPRAŠALNIK ZA UGOTAVLJANJE POTREB PO KADRIH V POSAVJU

Prosimo vas, če nam izpolnjeno anketo vrnete na naš naslov GZS OZ Posavje, Krško, Bohoričeva 9, Krško oz. e-naslov oz.posavje@gzs.si do petka, 22. februarja 2019.


Fotogalerija





 

Arhivi