Novice


Arhiv: Projekt NAPREJ: april 2021

NAPREJ

 

Rezultati raziskave Happy Index At Work in 7. konferenca "Srečni v službi"

Rezultati raziskave Happy Index At Work kažejo, da Slovenci, na lestvici od ena do pet, zadovoljstvo na delovnem mestu v povprečju ocenjujemo s 3,14.

V okviru 7. konference o kreativnosti, z naslovom »Srečni v službi«, si lahko brezplačno ogledate številna predavanja s področja psihološke varnosti, krepitve odnosov, motivacije in podobno. Podrobnosti o predavanjih in predavateljih ter prijave na dogodek najdete na tej povezavi.


 

Rezultati raziskave o potrebi psihosocialne podpore v drugem valu epidemije

Pod vodstvom NIJZ in Društva psihologov Slovenije je potekala raziskava za oceno potreb po psihosocialni podpori v času drugega vala epidemije COVID-19, ki je pokazala povišano doživljanje duševne stiske v drugem valu epidemije, v primerjavi s prvim valom ali s časom pred epidemijo. Udeleženci so prav tako poročali o porastu nasilja v družini oz. partnerskem odnosu ter na delovnem mestu.

Podrobnejše izsledke raziskave najdete na tej povezavi.


 

Strategije za krepitev državnih sistemov varnosti in zdravja pri delu

Osrednja tema letošnje kampanje mednarodne organizacije dela (ILO) ob SVETOVNEM DNEVU VARNOSTI IN ZDRAVJA PRI DELU bo osredotočanje na strategije za krepitev državnih sistemov varnosti in zdravja pri delu za krepitev odpornosti držav, podjetij, delodajalcev in delavcev ob soočanju s krizami zdaj in v prihodnosti.

Podrobnosti najdete na tej povezavi.


Fotogalerija





 

Arhivi