Novice


Povabilo k vpisu v bazo priložnosti - Karierni center Posavje

V letu 2024 je zaživel Karierni center Posavje, ki se nahaja na Cesti krških žrtev 2 v Krškem in deluje na spletnem naslovu https://www.kariernicenterposavje.si/.

Karierni center Posavje predstavlja izobraževalni poligon za mlade, ki šele vstopajo na trg dela, na področju pridobivanja kompetenc za boljšo zaposljivost in kariernega usmerjanja v regiji Posavje, hkrati pa ponuja delodajalcem podporo za inovativno iskanje ustreznih kadrov že v času njihovega izobraževanja. Gre za celovito digitalno podprto okolje, ki izboljšuje zaposlitvene možnosti mladih v Posavju.

Vabimo vas, da odprete vrata Kariernega centra Posavje, obiščete spletno platformo in izkoristite številne brezplačne priložnosti, ki jih ponuja:

  • Predstavitev vašega podjetja mladim iz regije.
  • Vpis v bazo priložnosti sodelovanja, preko katere lahko objavite možnosti sodelovanja, ki jih nudite mladim kot so kadrovske štipendije, projektno delo, študentsko delo ali prvo zaposlitev.
  • Mreženje z lokalnim okoljem preko organiziranih dogodkov.

In kar šteje, z mladimi lahko v stik stopite že v času šolanja, odkrijete talente in jih na njihovi izobraževalni poti podpirate in jim pomagate graditi prve karierne korake, ki jih potem lahko nadaljujejo v vašem podjetju. S pomočjo spletne platforme se lahko enostavno predstavite celotni regiji Posavje ter privabite domače talente.

Da bo vpis v bazo delodajalcev Vpis v bazo delodajalcev - Karierni center Posavje še hitrejši in lažji, lahko na povezavi preberete podrobnejši opis, kako baza delodajalcev deluje: Baza priložnosti sodelovanja za delodajalce - Karierni center Posavje.

Projekt Vzpostavitev inovativnega podpornega okolja „Karierni center Posavje“ v regiji Posavje sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma in slovenske soudeležbe.

 

Fotogalerija





 

Arhivi