Arhiv: Izhodna gospodarska delegacija v Iran

  Vabilo k sodelovanju
V GOSPODARSKI DELEGACIJI V IRAN

Teheran in Rasht, 29. junij do 2. julij 2012

Gospodarska zbornica Slovenije in Slovensko-iranski poslovni klub v sodelovanju z lokalnimi iranskimi gospodarskimi zbornicami in združenji organizira obisk gospodarske delegacije v dva iranska gospodarska centra – Teheran in Rasht. Vodja gospodarske delegacije bo predsednik GZS, mag. Samo Hribar-Milič.

Obisk gospodarske delegacije je namenjen vsem slovenskim podjetjem, ki imajo interes po novih poslovnih partnerstvih v Iranu in / ali utrditvi ter nadgraditvi že obstoječih. Za člane gospodarske delegacije bosta organizirana dva poslovna dogodka, v okviru katerih bodo potekala organizirana individualna poslovna srečanja med člani delegacije in iranskimi podjetji.

OKVIRNI PROGRAM OBISKA:

Petek, 29. 6.

Zbor na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana – ob 13. uri
Leta Ljubljana - Istanbul ter Istanbul - Teheran

Sobota, 30. 6.

Teheran:

Dopoldne: prva poslovna konferenca ter B2B srečanja
Popoldne: dodatni program / obiski v podjetjih

Nedelja, 1. 7.

Rasht:

Zjutraj: avtobusni prevoz v Rasht
Popoldne: druga poslovna konferenca ter B2B srečanja
 

Ponedeljek, 2. 7.

Zjutraj: povratek v Teheran
Leta Teheran - Istanbul ter Istanbul - Ljubljana
Povratek na letališče Jožeta Pučnika Ljubljana – ob 13.30

Okvirni stroški na udeleženca - letalske karte, tri nočitve ter lokalni transferji - bodo znašali okrog 1.100 evrov. Točen stroškovnik bo znan po koncu zbiranja prijav in bo odvisen od števila prijavljenih udeležencev.

Kotizacija za udeležbo v delegaciji znaša 400 evrov za posamezno prijavljeno podjetje (DDV je vključen v ceno). Člani GZS imajo popust in s popustom kotizacija znaša 200 evrov (DDV je vključen v ceno). Kotizacija se plača ob prijavi na delegacijo na TRR GZS 02924-0017841495, sklic 1510-133.

Vljudno vabljeni, da se omenjenega obiska udeležite. Vaš interes za udeležbo v gospodarski delegaciji potrdite z natančno izpolnjenim obrazcem »Company profile« (spodaj) ter nam ga vrnete na e-naslov: cemp@gzs.si. Vašo prijavo pričakujemo do vključno 15. junija 2012.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Gospodarsko zbornico Slovenije, Aleš Cantarutti (tel. 01/58 98 164).

PRIJAVNICA


Pripeti dokumenti

Fotogalerija