Podjetja s katerimi sodelujemo nas ženejo naprej…IZJAVE ČLANOV

Nuša Kevelj, direktorica prodaje IOLAR

Center za mednarodno poslovanje pri GZS je postal naš pomemben partner pri pridobivanju novih poslovnih kontaktov v različnih dejavnostih, tako doma kot tudi v tujini.
Iztok Živko, generalni direktor Tevel

Preko Centra za mednarodno poslovanje pri GZS smo prišli do pomembnih kontaktov na tujih trgih v naši dejavnosti, s katerimi sedaj aktivno komuniciramo in resno računamo na konkretne posle z njimi.
Filip Remškar, skupina Smart

Iskreno bi se vam rad v imenu podjetij skupine Smart (Beenius, Smart Com, Optisis, DSC) zahvalil, saj ste odlično organizirali gospodarsko delegacijo. Dobro ste predstavili tako državo kot gospodarstvo, ki je srce naše dobrobiti.

Sam sem že tri leta vpleten v gospodarske odnose med državama. Zato bi rad posebej izpostavil, kaj je pripomoglo k mojemu navdušenju nad organizacijo in izpeljavo delegacije:
- ciljno usmerjen obisk,
- prisotnost podjetnikov in gospodarstvenikov na ministrstvih,
- potrditev resnega namena meddržavnega sodelovanja (odprtje predstavništev v Iranu ). S tem korakom smo potrdili, da stojimo za svojimi obljubami, izrazili smo resen namen.
- aktivna prisotnost ministra in GZS.
Moram priznati, da ste s to delegacijo aktivirali starega člana GZS.  

Mitja Dujc, Luka Koper d.d.

Celotna organizacija obiska, vodenje, poslovna konferenca, B2B ter ostali sestanki so bili na visokem profesionalnem nivoju. Iz pogovorov z drugimi udeleženci delegacije, ki je štela preko 40 poslovnežev, lahko zatrdim, da ostali mislijo podobno. Zelo me veseli tudi vaša hitra odzivnost in povabilo tistim iranskim poslovnim partnerjem, čigar kontakte smo vam dali mi. Pohvalna je odzivnost, improvizacija in hitro sprotno reševanje težav pri spremembah urnikov z iranske strani in prilagajanje njihovim navadam....
Na podlagi vsega navedenega ocenjujem, da imamo v Luki Koper na iranskem trgu veliko možnosti in potenciala..., takoj po preklicu sankcij.